Wi-Fi menzil genişletici alınır mı?

Ürün öneriniz var mıdır peki hocam?

Poverline da evin elektrik alt yapısı aşırı önemli. Pirizlere takılı cihazlar eskiyse fazla parazit yapıyorsa performansı etkileyebilir. Eğer elektrik altyapınız iyiyse alın. Wi-Fi genişletici deneyebilirsiniz ama yüksek ihtimal paket kaybı yapacaktır.

kullandığınız cihazda sorun olabilir. wifi kartı alıp deneyebilirsiniz. sorun çözülmesse iade edersiniz.

Peki sinyal düşük mü? Yoksa iyi çekmesine rağmen mi kalite kötü? Örnek vereyim eskiden öğrenci evinde bir modem vardı, o zamanlar LoL oynardım 150 ping normal verirken arada 15000 bin ping görürdüm. Hani paket kaybını geçtim ara ara paket ulaşıyor diye şükrediyordum o kadar kötüydü. Sonrasında modemi değiştirdik ve tüm sorun düzelmişti. Ping de sabit 110'lara inmişti.

Eğer anakartında boşta PCI X1 slotu varsa bu kartı kullanabilirsin. ASUS network cihazlarında en iyi markalardandır ayrıca kart Wi-Fi 6 destekliyor.

5 diş çekiyor şu an bazen fena değil ama bazen de oldukça düşüyor dengesiz bir performans veriyor ayrıca laptopum var ve laptop üzerinden bağlantı konusunda hiç sıkıntım yok.

Boşta yer ama ekran kartıma çok yakın olur 1 fanı kapatır gibi hocam sıkıntı yaratır mı acaba benim de aklıma gelmişti bu çözüm ama emin olamadım.

CMD'yi "ping -t google.com" yazarsanız siz kapatana kadar google.com'a ping atar, orada ping ne kadar stabil arada fırlıyor mu yoksa?

Çok büyük bir cihaz değil. Isıyı etkileyeceğini sanmıyorum. Masaüstündeki adaptörü başka bir cihazda deneyebilme şansınız var mı?

2.el powerline alın. Ben almıştım, neredeyse kayıpsız şekilde elektrik hattı ile üst kata internet taşımıştım.

2.el PowerLine alın. Ben almıştım, neredeyse kayıpsız şekilde elektrik hattı ile üst kata internet taşımıştım.

Öyle yapacağım gibi hocam TP-Link ürünlerinden birini alacağım gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…