Wi-Fi sinyal (menzil) güçlendirici önerisi

@Unavailableuser aynı kişiyle mi konuşuyoruz bilmiyorum ama, ben size Xiaomi alınmaz, kullanılmaz diyorsunuz da demedim.

Konu başlığında Wi-Fi adaptör istediğini söylüyor. Konu mesajında da Wi-Fi adaptör baktığını söylüyor.

Xiaomi ürünü nasıldır diye sormuş, ben de "ben de almayı düşünüyorum, F/P bir cihaz gibi duruyor" yazmışım.

Bence siz okumuyorsunuz.

Oturduğun yerden kablo çek demesi kolay tabi. Kablosuz bir çözüm var ise kablo ile neden uğraşsın? Hele bu karantina günlerinde?
Ayrıca her insan her şeyi bilecek diye bir kaide yok ki bilemez de. Bu moderatör olsun, üye olsun farketmez. Herkesin bilgili olduğu bir konu vardır illa.

Belki iyi niyetle yazdın bu mesajı ama üslubun çok kötü.
200 liraya alacağı bir kablosuz cihaz 2.4 GHz'den başka frekansta yayın yapamaz. Bu da demektir ki 4-5 kat mesafede onlarca cihazla bu frekans karışacak. Çocuğun biri RC oyuncağıyla oynasa ya da biri mikrodalga çalıştırsa senin internetin bundan etkilenecek. Bu mesafede 200 liraya kablosuz bir çözüm yok, yukarda yazdım tek çözüm kablo nereyi deler ne yapar bilmem.
@Unavailableuser aynı kişiyle mi konuşuyoruz bilmiyorum ama, ben size Xiaomi alınmaz, kullanılmaz diyorsunuz da demedim.

Konu başlığında Wi-Fi adaptör istediğini söylüyor. Konu mesajında da Wi-Fi adaptör baktığını söylüyor.

Xiaomi ürünü nasıldır diye sormuş, ben de "ben de almayı düşünüyorum, F/P bir cihaz gibi duruyor" yazmışım.

Bence siz okumuyorsunuz.
Ürün nasıldır sorusunun cevabı ben de almayı düşünüyorum mudur peki? Yanlışı kabul etme bu kadar zor olmamalı.

Acaba bu işe yaramaz mı? Cidden kablo çekme imkanım yok. Bu konularla ilgili bilgimde yok. Ama başka çarem yok. https://www.hepsiburada.com/tp-link...s-point-menzil-genisletici-router-pm-bd803589 Dediğim gibi 4-5 kat dediğim arada max 3 duvar var
Oyunu unutursan işine yarar. Tam üstündeyse dışardan kablo çekmeyi dene, pimapen delip kablo çekmek kolay. 100 lira maksimum kablo masrafın 100 lirada router masrafın olur sorunsuz kullanırsın ister oyun ister download. Kablo çekemiyorsan ya oyun oynamayacaksın ya da evine internet alacaksın başka yol yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Valorant oynuyorum. Odama internet çekmiyor diye Xiaomi Pro Wi-Fi Pro almıştım. İnternetimiz 50 Mbps. İnternet hızını 15 Mbps'ye düşürüyordu. Ben de o yüzden Xiaomi AC1200 internet güçlendirici aldım. 50 Mbps interneti hiç hız kaybı olmadan veriyor. Hatta Valorant'ta TEST ettim. Ping 10-20 arası gidip geliyor. Yani Xiaomi Wi-Fi Pro alma. Kesinlikle Xiaomi AC1200 almanı öneririm. Hem AC1200' ün 5GHZ internet özelliğide var ve router olarakda kullanabiliyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı