Wi-Fi ve Bluetooth baglantısı kopuyor

bedravas

Hectopat
Benim kulaklık, klavye ve mouse kablosuz. Wireless gamepad (oyun kolu) Bluetooth üzerinden çalışıyor. Bilgisayarın anakartında Wi-Fi ve Bluetooth yok, bu yüzden USB alıcılar kullanıyorum. Sorun şu: Sürekli olarak sırayla bu cihazların bağlantıları milisaniyelik de olsa kopuyor. Kulaklık sesi parazitli geliyor. Sadece mouse bağlantısında bir sorun yaşamadım; ancak klavye ve gamepad sürekli kopuyor. Kulaklıkta ise ses kesik kesik geliyor. Bu durum sürekli olmuyor; bazen yarım saat kadar sorun çıkıyor, sonra anında düzeliyor. Çok araştırdım ama bir çözüme ulaşamadım. Sizce sorun ne olabilir?

Çok sayıda kablosuz parça kullanıyorsanız Pci kartlar, USB adaptörlere göre bu konuda daha başarılı. Hepsini tek bir donanım üzerinden kullanmak çözüm olabilir.

Tamam ama mesela gamepad Bluetooth ile bağlanıyor kulaklık mouse klavye Wireless ile bağlı 3 tane USB alıcı dangıl var. Tek sorun Bluetooth baglantısında değilki tamamında bir sorun var mouse hariç.

Tamam ama mesela gamepad Bluetooth ile bağlanıyor kulaklık mouse klavye Wireless ile bağlı 3 tane USB alıcı dangıl var. Tek sorun Bluetooth baglantısında değilki tamamında bir sorun var mouse hariç.
Bu kartlarda WiFi ve Bluetooth her ikiside tek parça üzerinden çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…