A Amett Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #1 Oyunlarda doku kalitesizliği karıncalanma sorunu oluyor, ağaçlar falan karıncalı gözüküyor. Laptoptan oynuyorum MSI Alpha 17 laptopum çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2021
Oyunlarda doku kalitesizliği karıncalanma sorunu oluyor, ağaçlar falan karıncalı gözüküyor. Laptoptan oynuyorum MSI Alpha 17 laptopum çözümü nedir?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.104 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #2 Kenar yumuşatma özelliğini açın. Artı 0 Eksi
KS KS A Amett Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #3 iKayraOnur dedi: Kenar yumuşatma özelliğini açın. Genişletmek için tıkla... O nereden açılıyor efendim. Artı 0 Eksi
iKayraOnur dedi: Kenar yumuşatma özelliğini açın. Genişletmek için tıkla... O nereden açılıyor efendim.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.104 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #4 Amett dedi: O nereden açılıyor efendim. Genişletmek için tıkla... Witcher 3 üzerinden 'ESC > Ayarlar > PostProccessing > Anti-aliasing = ON' şeklinde yapmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
Amett dedi: O nereden açılıyor efendim. Genişletmek için tıkla... Witcher 3 üzerinden 'ESC > Ayarlar > PostProccessing > Anti-aliasing = ON' şeklinde yapmanız gerekiyor.
KS KS A Amett Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #5 iKayraOnur dedi: Kenar yumuşatma özelliğini açın. Genişletmek için tıkla... Zaten o açıkmış. Ayen aşadaki gibi oluyor. Dosya Ekleri B3B38908-3EC1-4C1C-83BB-DE0C30C66B4E.jpeg 206 KB · Görüntüleme: 173 Artı 0 Eksi
iKayraOnur dedi: Kenar yumuşatma özelliğini açın. Genişletmek için tıkla... Zaten o açıkmış. Ayen aşadaki gibi oluyor.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.104 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #6 Amett dedi: Zaten o açıkmış. Ayen aşadaki gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... ''ESC > Ayarlar > Graphics > Texture Quality'' özelliğini yükseltin. Artı 0 Eksi
Amett dedi: Zaten o açıkmış. Ayen aşadaki gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... ''ESC > Ayarlar > Graphics > Texture Quality'' özelliğini yükseltin.
KS KS A Amett Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #7 "ESC > ayarlar > Graphics > texture quality" özelliğini yükseltin. iKayraOnur dedi: "ESC > ayarlar > Graphics > texture quality" özelliğini yükseltin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hemen deniyorum. Artı 0 Eksi
"ESC > ayarlar > Graphics > texture quality" özelliğini yükseltin. iKayraOnur dedi: "ESC > ayarlar > Graphics > texture quality" özelliğini yükseltin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hemen deniyorum.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.104 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #8 Amett dedi: "ESC > ayarlar > Graphics > texture quality" özelliğini yükseltin. Tamamdır hemen deniyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda Graphics kısmındaki diğer ayarlar en düşükteyse onları da sistemi zorlamayacak kadar arttırırsanız iyi olur. Artı 0 Eksi
Amett dedi: "ESC > ayarlar > Graphics > texture quality" özelliğini yükseltin. Tamamdır hemen deniyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda Graphics kısmındaki diğer ayarlar en düşükteyse onları da sistemi zorlamayacak kadar arttırırsanız iyi olur.
KS KS A Amett Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #9 iKayraOnur dedi: Aynı zamanda Graphics kısmındaki diğer ayarlar en düşükteyse onları da sistemi zorlamayacak kadar arttırırsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hepsi en yüsekte 80 100 arası FPS alıyorum ama karıncalanma var CS:GO böyle bir karıncalanma sorunu göremedim ekran kartı ile ilgili bir sorunmuki. Artı 0 Eksi
iKayraOnur dedi: Aynı zamanda Graphics kısmındaki diğer ayarlar en düşükteyse onları da sistemi zorlamayacak kadar arttırırsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hepsi en yüsekte 80 100 arası FPS alıyorum ama karıncalanma var CS:GO böyle bir karıncalanma sorunu göremedim ekran kartı ile ilgili bir sorunmuki.
Ryukly Picopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 491 Çözümler 3 22 Haziran 2021 #10 Amett dedi: Oyunlarda doku kalitesizliği karıncalanma sorunu oluyor, ağaçlar falan karıncalı gözüküyor. Laptoptan oynuyorum MSI Alpha 17 laptopum çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Driver sürümünüz nedir? Artı 0 Eksi
Amett dedi: Oyunlarda doku kalitesizliği karıncalanma sorunu oluyor, ağaçlar falan karıncalı gözüküyor. Laptoptan oynuyorum MSI Alpha 17 laptopum çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Driver sürümünüz nedir?