Tüm grafik ayarlarını yükseltin. Ama hepsini.Hepsi en yüksekte 80-100 arası FPS alıyorum ama karıncalanma var CS:GO böyle bir karıncalanma sorunu göremedim ekran kartı ile ilgili bir sorun mu ki?
Driver sürümünüz nedir?
Vallaha herşeyi fulledümTüm grafik ayarlarını yükseltin. Ama hepsini.
Şu an bulunan sürücüyü DDU ile kaldırın ardından burada bulunan linkten VGA kısmındaki ekran kartı sürücüsünü indirip kurun.Bu efendim.Eki Görüntüle 1078916
Şu an bulunan sürücüyü DDU ile kaldırın ardından burada bulunan linkten VGA kısmındaki ekran kartı sürücüsünü indirip kurun.
Hayır, olmaz merak etmeyin.Bir sıkıntı olmaz değil mi?
Hayır, olmaz merak etmeyin.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Hocam büyük ihtimal Witcher'ın bozuk kaplamaları yüzünden. Teknik olarak zibilyon tane sorunu var.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.