WiFi şifresi değişti, nasıl öğrenebilirim?

Daha fazla  
Yan komşumuzun internetini kullanıyordum. Ortak kullanıyorduk. Arkadaşlarım falan internetin şifresini öğrenmişlerdi, her geldiklerinde internete bağlanıyorlardı. Ben de WiFi şifresini değiştirmelerini istedim. 2-3 gündür de internete girmiyordum. Unuttum şifreyi istemeyi. Onlar da tatile gittiler. Numaraları da yok. Ne yapmalıyım? CMD üzerinden şifreye bakmayı denedim ama eski şifreyi gösteriyor. Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modeme fiziksel olarak ulaşabiliyor iseniz modem arayüzüne girip şifreyi öğrenebilirsiniz. Modem arayüzü şifresini bilmiyorsanız bile Modem ayarlarını sıfırlayararak modemin altında yazan şifreyi kullanabilirsiniz. Fiziksel olarak ulaşamıyor iseniz ve kablo ile bağlı bilgisayar var ise modem arayüz şifresini bilmeniz tek yol maalesef.

Geleneksel wifi şifre kırma yöntemleri hakkında benim bir bilgim yok. Belki kafadan şifre sallamak olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı