Anakartım ASUS Prime B450M-K ASUS'un kendi sitesinden güncel olanlarını indirdim, kurdum. Fakat Realtek sürücüsünün simgesi görünmüyor hiçbir şekilde. Bunları nasıl kurmalıyım format sonrasında?
Anakartım ASUS Prime B450M-K ASUS'un kendi sitesinden güncel olanlarını indirdim, kurdum. Fakat Realtek sürücüsünün simgesi görünmüyor hiçbir şekilde. Bunları nasıl kurmalıyım format sonrasında?
*Yeni metin belgesi açın. Ve yazdıklarımı yazın; @Echo off
sndvol.exe
Satır aynı şekilde olacak ve sağ üstten ''Dosya/farklı kaydet/ (Dosya adı)ses.bat/(Dosya adı altında bulunan [metin belgesi.txt] biçimine tıklayıp) Tüm dosyalar'ı işaretleyin ve ilk programınızı hazırladınız
*Bilgisayarı bir kez daha yeniden başlatınca durum düzelmezse sürücüyü kaldırıp yeniden yükleyin. REV numarasına dikkat ettiğinizden dahi emin olun. Fişi çekip taktığınızda bilgisayarı açın. Eğer ses simgesi yine yoksa ve fişi çekmeden manuel (el ile) yeniden başlattığınızda geliyorsa BIOS piliniz bitmiş demektir.
*HD Audio Yöneticisini herhangi bir siteden indirebilirsiniz. Çeşitli efektler, 7.1 - 5.1 - stereo ayarlarını yapabilir ve kasanızın ön panelindeki 3.5 mm jakları kontrol edebilirsiniz.
Ses sorununu halledeyim. Aygıt yöneticisinden tüm ses ile ilgili aygıtları ve sürücüleri kaldır PC'yi yeniden başlat. Ardından bunu indir kur. Hadi geçmiş olsun.