WiFi ve Realtek sürücüsünü nereden indirilmeli?

canerky.art

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Anakartım ASUS Prime B450M-K ASUS'un kendi sitesinden güncel olanlarını indirdim, kurdum. Fakat Realtek sürücüsünün simgesi görünmüyor hiçbir şekilde. Bunları nasıl kurmalıyım format sonrasında?

Realtek sürücüsünün simgesi derken ? Normal sağ alttaki ses seviyesi simgesi mi yoksa HD Audio yöneticisi simgesi mi?

Sağ alttaki simge yok evet zaten o olduğunda HD Audio yöneticisi de olmak zorunda değil mi?
BIOS piliniz bitmiş olabilir kontrol edin.

*Yeni metin belgesi açın. Ve yazdıklarımı yazın;
@Echo off
sndvol.exe

Satır aynı şekilde olacak ve sağ üstten ''Dosya/farklı kaydet/ (Dosya adı)ses.bat/(Dosya adı altında bulunan [metin belgesi.txt] biçimine tıklayıp) Tüm dosyalar'ı işaretleyin ve ilk programınızı hazırladınız

*Bilgisayarı bir kez daha yeniden başlatınca durum düzelmezse sürücüyü kaldırıp yeniden yükleyin. REV numarasına dikkat ettiğinizden dahi emin olun. Fişi çekip taktığınızda bilgisayarı açın. Eğer ses simgesi yine yoksa ve fişi çekmeden manuel (el ile) yeniden başlattığınızda geliyorsa BIOS piliniz bitmiş demektir.

*HD Audio Yöneticisini herhangi bir siteden indirebilirsiniz. Çeşitli efektler, 7.1 - 5.1 - stereo ayarlarını yapabilir ve kasanızın ön panelindeki 3.5 mm jakları kontrol edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
HD Audio Yöneticisi anakartınızın internet sayfasında sunulan sürücülerle birlikte yüklenebilir. Her marka bunu kendisi için ayrı yapıyor.

Ses sorununu halledeyim. Aygıt yöneticisinden tüm ses ile ilgili aygıtları ve sürücüleri kaldır PC'yi yeniden başlat. Ardından bunu indir kur. Hadi geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim masasına girip Donanım ve ses bölümüne girin, orada Screenshot realtek yöneticisini görebiliyormusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…