Wii U ve oyunları nereden alınır?

vukado_82

Kilopat
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Konsola özel çok hoş oyunları var. Hoşuma giden bir ürün, öğrenci evinde 2-4 kişi ile çok eğlenceli bir şekilde oyun deneyimleri olacağını düşünüyorum, bayonetta 2 ve rayman gibi oyunlarıda var. Sorularıma başlayayım;
1- Amazondan almak mantıklı mı?
Amazon.com: Nintendo Wii U Deluxe Set: Super Mario 3D World and Nintendo Land Bundle - Black 32 GB: Video Games

2- Alırsam pişman olur muyum yada alıpta pişman olan var mı?

3-Konsola özel oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Sırf bu oyunlar için konsol alınmalı mı? (Super Mario 3D World ve New Super Mario Bros. U çok hoşuma gitti.)

4- Eğer konsolu alırsam ne kadar bir kargo parası öderim?

5-Oyunları nereden alıcağımla ilgili en ufak bir fikrim yok, malum türkiyeye konsol gelmedi.

1- Amazondan alışveriş yapmadım. Ama oradan gönderecekleri konsol büyük ihtimalle ntsc olacaktır. Yani Amerika bölge kodlu. Diğer oyunları da ntsc olarak alman gerekecektir.

2- Konsol sahibi değilim ama bir Nintendo hayranıyım. Oyunların içeriği hakkında bilgiliyim. Yazdığın oyunlar WiiU aldırır çok eğlencelilerdir. Onun dışında arkadaşlarınla birlikte Mario Kart 8 ve Super Smash Bros oynanması en zevkli oyunlardır. Yakında çıkacak olan Zelda Hd oyunu ise tek başınıza sizi konsola bağlayacaktır.

3- Amazon üzerinden yapılan kargo ücreti hakkında bir fikrim yok.

4- Ben ShopTo Sitesini öneririm. Ürünler sık indirime girer ve ucuzlardır. Siteye girince düşük rakamlar gözünü kandırmasın £ (paund) biçimindedir. Kargo ücretlendirmesi pahalı değil. Tam rakam veremiyorum şuan sitede bir sorun var sanırım bakamıyorum. ShopTo'dan alacağınız oyunlar ve konsol pal yani Avrupa bölge kodlu olarak gelecektir.

Yardım edebildiysem ne mutlu...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı