Wild Rift öğrenme

Ippo Makonouchi

Hectopat
Wild Rift'e ilk defa başladım. 4 yıldır Mobile Legends bang bang oynuyordum fakat adaletsiz eşleşme yüzünden Wild Rift'e başlamaya karar verdim. Hangi itemleri alacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim şey oyunun LoL çakması olduğu.

Mobile Legends LoL'ün çakması olmasın? Neyse itemleri yanlış hatırlamıyorsam oyun öneriyordu. Bilgisayardaki kadar detaylı değil yani. Rünler falan da otomatik giriliyordu.

Mobile Legends LoL'ün çakması olmasın? Neyse itemleri yanlış hatırlamıyorsam oyun öneriyordu. Bilgisayardaki kadar detaylı değil yani. Rünler falan da otomatik giriliyordu.

Şuan 2 maç attım en sevdiğim karakter Blitzcrank.

Wild Rift zaten LoL'ün mobil versiyonu nasıl çakması oluyor?

Mobile Legends çakması. 4 saat falan oynadım şimdi çok kötü bir oyun neden mobil halini çıkarmışlar anlamış değilim.

Son düzenleme:
Şuan 2 maç attım en sevdiğim karakter Blitzcrank.

Mobile Legends çakması. 4 saat falan oynadım şimdi çok kötü bir oyun neden mobil halini çıkarmışlar anlamış değilim.
Mobile Legends çakması mı ? Farkında değilsin sanırım Riot Games dava açtı MLBB çakma bir oyun olduğu için. Mobile LoL'ün geç çıkması çakması oldugu anlamına gelmiyor. MLBB zaten LoL'ün pc versiyonunun mobil çakma hali.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı