Wild Rift'e yeni başlayan biri için öneriler

İşletim sistemi
Android
Neden sordun ki 13.

Tamam abi sağ ol.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İlk verdiğim oynatma listesi ile alttaki 2 video genel bir başlangıç için iyi olur kardeşim izlemeni öneririm. Oyunun kitlesinde iyi olmayan insanlar olabiliyor o tarz kişiler ile karşılaşırsan sessize al geç takma kafana :) iyi oyunlar dilerim şimdiden. Başka bir soru veya merak ettiğin bir şey olursa çekinmeden sorabilirsin.

13 yaş aşırı erken şu an oynarım ya ne bağımlılığı falan dersin ama ileride çok hırslanıcaksın insanlarla olan iletişimin yavaşlayacak. Düzgün bir şekilde konuşamayacaksın cümle bile kuramayacaksın o dereceye kadar getirir bu illet. Sen en iyisi bırak oyunuda öğrenme. Ben 17 yaşındayım 18'e gireceğim kendimi anca bu yaşta durdurabildim.(PC'den oynuyordum ama mobil ile asla bir farkı yok).sen 13 yaşındasın 15-16 yaşında zaten oyundan hzevk almaya başlayacaksın. Ve durdurman hiç de kolay olmayacak. LoL oynayıp havalı sanan ergenler gibi olmanı istemiyorum daha çok gençsin.

Oyunun bağımlılık yaptığı doğrudur da biraz abartmışsın sanki. Kendini kontrol edemediğin zaman çoğu şey kötü sonuçlanabilir bu LoL'e özgü bir şey değil boşuna çoçuğu korkutmasaydın keşke. Günde 1-2 saat oynasa pek bir şey olmaz bu konu artık kendi iradesi ve aile denetimine bağlı. LoL'ün ekstra bağımlı veya kötü bir şey yaptığı yok. Bende uzun süredir oynuyorum ama kontrollüyüm çok şükür senin yazdıkların gibi kötü şeyler yaşamıyorum o tarz şeyler başıma gelmedi.

13 yaş aşırı erken şu an oynarım ya ne bağımlılığı falan dersin ama ileride çok hırslanıcaksın insanlarla olan iletişimin yavaşlayacak. Düzgün bir şekilde konuşamayacaksın cümle bile kuramayacaksın o dereceye kadar getirir bu illet. Sen en iyisi bırak oyunuda öğrenme. Ben 17 yaşındayım 18'e gireceğim kendimi anca bu yaşta durdurabildim.(PC'den oynuyordum ama mobil ile asla bir farkı yok).sen 13 yaşındasın 15-16 yaşında zaten oyundan hzevk almaya başlayacaksın. Ve durdurman hiç de kolay olmayacak.Lol oynayıp havalı sanan ergenler gibi olmanı istemiyorum daha çok gençsin.
Lol ile mi alakalı yoksa genel tüm oyunlar mı?

İlk verdiğim oynatma listesi ile alttaki 2 video genel bir başlangıç için iyi olur kardeşim izlemeni öneririm. Oyunun kitlesinde iyi olmayan insanlar olabiliyor o tarz kişiler ile karşılaşırsan sessize al geç takma kafana :) iyi oyunlar dilerim şimdiden. Başka bir soru veya merak ettiğin bir şey olursa çekinmeden sorabilirsin.

Oyunun bağımlılık yaptığı doğrudur da biraz abartmışsın sanki. Kendini kontrol edemediğin zaman çoğu şey kötü sonuçlanabilir bu LoL'e özgü bir şey değil boşuna çoçuğu korkutmasaydın keşke. Günde 1-2 saat oynasa pek bir şey olmaz bu konu artık kendi iradesi ve aile denetimine bağlı. LoL'ün ekstra bağımlı veya kötü bir şey yaptığı yok. Bende uzun süredir oynuyorum ama kontrollüyüm çok şükür senin yazdıkların gibi kötü şeyler yaşamıyorum o tarz şeyler başıma gelmedi.

Sence ileride 1-2 saat mi oynayacak abartma falan yok.

Korkutma değil bunlar gerçek.
Senin dediğin 1-2 saat 1000 insanın sadece 10 tanesinde olan bir şey

Lol ile mi alakalı yoksa genel tüm oyunlar mı?
Lolde daha ağır basar bu bağımlılık.

Sence ileride 1-2 saat mi oynayacak abartma falan yok.

Korkutma değil bunlar gerçek.
Senin dediğin 1-2 saat 1000 insanın sadece 10 tanesinde olan bir şey.

LoL'de daha ağır basar bu bağımlılık.

LoL'de daha ağır basar diye bir şey yok herhangi bir oyunda olabilir bu. Tamamen kişinin kendi iradesine bağlı. Senin dediğini LoL dışı başka bir oyundada yaşayabilir. LoL'ü hayatının ana merkezine koyup başka hiçbir şey yapmayan insanlar yüzünden genel oyuncu kitlesinin böyle alınması üzücü.

Bana da biraz öyle geldi ama bir tık eğitim hayatımı etkiler diye korkuyorum

LoL'de daha ağır basar diye bir şey yok herhangi bir oyunda olabilir bu. Tamamen kişinin kendi iradesine bağlı. Senin dediğini LoL dışı başka bir oyundada yaşayabilir. LoL'ü hayatının ana merkezine koyup başka hiçbir şey yapmayan insanlar yüzünden genel oyuncu kitlesinin böyle alınması üzücü.
Bildiğini oku.🙄 iyi sosyaller.

Kardeşim çok abartma normal ekran süreni aşma(bu her oyun ve sosyal medyalar içinde geçerli) kendine hakim ol bir şey olmaz :). Günde 2 saati aşmanı önermem.
Ya reis herkes senin gibi mi sence biraz düşün ya.Daha 13 yaşında!

Ben Wild Rift'i çıktığından beri oynuyorum PC LoL'ü de 1 senedir oynuyorum. Wild Rift oynamaya 12 yaşlarımda başlamıştım ben etkinlenmediysem bu çocuk niye etkilensin o kadar bu kadar kötümser olmayalım 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı