Wild Rift'te Mordekaiser nasıl counterlanır?

ladvid

Centipat
Merhaba. Bu oyunda karşıma ne zaman Mordekaiser şampiyonu gelse her zaman eziliyorum, iyi bir early geçirsem bile hatta morde koridordan 0 3 çıksa bile her defasında dayak yiyorum şu çardan. Garen main olduğum için genelde Teemo banlıyorum, sizce morde mi banlamalıyım yoksa Teemo banlamaya devam mı etmeliyim? Ve Mordekaiser'i nasıl counterlarım?

Oynak çarlar alabilirsin örneğin Vayne Q atıyon uzaklaşıyon e atıyon stan atıyon. Ama Vayne alman karşılığında rakip takımdan birtakım ağır kelamlar yiyebilirsin.

Oynak çarlar alabilirsin örneğin Vayne Q atıyon uzaklaşıyon e atıyon stan atıyon. Ama Vayne alman karşılığında rakip takımdan birtakım ağır kelamlar yiyebilirsin.
Vayne bana zor geliyor yapamıyorum ben garen darius sett belki yone gibi kırılgan olmayan karakterlerle oynuyorum genelde.

Zaten morde rsinde çok kasmasıysan adama dümdüz dalmak mantıksız ultisi bitene kadar kaçabildiğin kadar kaçacaksın.

Vayne bana zor geliyor yapamıyorum ben Garen Darius Sett belki yone gibi kırılgan olmayan karakterlerle oynuyorum genelde.

Hocam vallahi bende Vayne oynayamıyorum da millet çok kolay çar diyor ama beceremiyor morde karşısında da safe oynuyorum.

Sence Teemo mu morde mi banlayayım.

Morde banlasan daha rahat edersin herkes morde oynuyor şu sıralar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı