wubba lubba dub dub
Hectopat
Biraz büyü direnci çıkabilirsin morde dışında AP varsa karşıda.
Merhaba. Bu oyunda karşıma ne zaman Mordekaiser şampiyonu gelse her zaman eziliyorum, iyi bir early geçirsem bile hatta morde koridordan 0 3 çıksa bile her defasında dayak yiyorum şu çardan. Garen main olduğum için genelde Teemo banlıyorum, sizce morde mi banlamalıyım yoksa Teemo banlamaya devam mı etmeliyim? Ve Mordekaiser'i nasıl counterlarım?
Merhaba. Bu oyunda karşıma ne zaman Mordekaiser şampiyonu gelse her zaman eziliyorum, iyi bir early geçirsem bile hatta morde koridordan 0 3 çıksa bile her defasında dayak yiyorum şu çardan. Garen main olduğum için genelde Teemo banlıyorum, sizce morde mi banlamalıyım yoksa Teemo banlamaya devam mı etmeliyim? Ve Mordekaiser'i nasıl counterlarım?
Pantheon ve Vladimir pek çok LoL çarının CT'si gibi. Onları deneyebilirsin. Ya da Sett alabilirsin aldığı hasarı gerçek hasar olarak iyi oynarsan fena yansitiyor. Veigar top lane oluyor muydu bilmiyorum ama olursa onu deneyebilirsin. Topa ve mide ADC çarı alanın kendisine saygısı yoktur onları önermem.
Pantheon çok mana harcıyor ve vlad w atınca çok can gidiyor bana item önerir misin mordeye karşı?Pantheon ve Vladimir pek çok LoL çarının CT'si gibi. Onları deneyebilirsin. Ya da Sett alabilirsin aldığı hasarı gerçek hasar olarak iyi oynarsan fena yansitiyor. Veigar top lane oluyor muydu bilmiyorum ama olursa onu deneyebilirsin. Topa ve mide ADC çarı alanın kendisine saygısı yoktur onları önermem.
Adam tam Q(birinci yeteneği atacağı zaman Pantheon'un hasar engelleme(sanırım 3.skilldi) skillini kullanabilirsin ya da Vladimir'in W(2.skill) su var o da işe yarar. Ayrıca morde e(çekme yeteneğsini yememek için yine Vladimir'in W su işlevli olur.
Pantheon çok mana harcıyor ve vlad W atınca çok can gidiyor bana item önerir misin mordeye karşı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.