Wildlands Oyununun Püf Noktaları Var Mı?

Makaleler
151
Yer
Çengelköy
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524428124
Ubisoft'un For Honor, Division 1-2, Wildlands ve The Crew 1-2 gibi çok oyunculu oyunlarını oldum olası başarılı bulmam fakat Wildlands duyurulduğu günden beri bir parça ilgimi çekmişti. Ubisoft'un E3 öncesi yaptığı başlattığı indirimlerde arkadaşlarımla oynamak için Wildlands satın aldım ve bu akşam başlayacağım.

Oyunda yeni başlayanlar nasıl bir yol izlemeli, nasıl daha kolay seviye atlanır?

Arkadaşım ile oynayacak kafamıza uygun oyun bulamıyoruz, Wildlands'e karar kıldık ve normal fiyattan satın alacaktık. O kadar para vermeden önce en azından tek kişilik oynayıp mekaniklerini test için korsan indiriyordum. İndirimde görünce, denemeye gerek yok deyip direkt satın aldık.

Oyun shooter tarzı sevmeyen birileri için bile çok iyi. Şöyle ki vuruş hissi mükemmel. En iyilerinden diyebilirim. Tek başıma oyuna 80+saatimi vermişimdir. Oyunda püf noktası olarak belirli yerlerde silah paketleri var. Karteller kolay şekilde geçilebiliyor fakat özel kuvvetler biraz zorlar. İyi bir donanıma ihtiyacın var ve oyunda müthiş bir loadout sistemi ve weapon loot sistemi var. Karakter özelliklerini geliştirebilmek için haritadaki yeşil olan kısımlardaki görevleri yapmalısın. Topladığın asi puanlarıyla karakter geliştirebiliyorsun. Hele ki çoklu oyuncuyla ve stratejik şekilde diyaloglarla oyun bambaşka güzel hale geliyor. Bana göre bestsellerimin ilk 5'inde yer alır oyun. İyi eğlenceler şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…