Çözüldü Win 10 hızlandırmak için regeditte gerekli dosya yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

s3fa

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, bilgisayarıma Win 10 kurdum. Daha iyi performans almak için Technopat'ın Win 10 hızlandırma makalesini okudum. Makalede yazdığına göre regeditte birkaç ayar yapmamız gerekiyor fakat bilgisayarımdaki regeditte, makalede gösterilen çoğu. Reg dosyasının konumu bulunmuyor.
Örneğin,
[HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop]
"Autoendtasks"="1"
"Hungapptimeout"="1000"
"Menushowdelay"="8"
"Waittokillapptimeout"="2000"
"Lowlevelhookstimeout"="1000"
Desktop konumunda "hungapptimeout" diye bir şey bulunmuyor (sadece hungapptimeout değil). Bu bir sorun mu? Sorunsa nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onları zaten bir metin belgesine yapıştırıp, metin belgesini farklı kaydet seçeneği ile .reg dosyası olarak kaydedeceksiniz. Ardından onu açarak otomatik olarak ekleyeceksiniz.

bkz.
Bunun için aşağıdaki kodda yer alan metni boş bir not defterine kopyalayın ve dosyayı .reg uzantısı ile kaydedin. Daha sonra oluşturduğunuz dosyaya çift tıklayın ve gelen uyarıda Evet‘e tıklayın.

Buradaki makale
Onları zaten bir metin belgesine yapıştırıp, metin belgesini farklı kaydet seçeneği ile .reg dosyası olarak kaydedeceksiniz. Ardından onu açarak otomatik olarak ekleyeceksiniz.

bkz.
Bunun için aşağıdaki kodda yer alan metni boş bir not defterine kopyalayın ve dosyayı .reg uzantısı ile kaydedin. Daha sonra oluşturduğunuz dosyaya çift tıklayın ve gelen uyarıda Evet‘e tıklayın.
Kayıt türünde sadece .txt uzantısı var. Ne yapabilirim bu aşamada?

Pek hızlandırma rehberi olduğu söylenemez. Daha çok çalışan uygulamaları bozma rehberi gibi bir şey olmuş. Yine de karar senin. ;)
Makalede değiştirilen ayarların ne anlama geldiği de verilmiş. Hepsi de benim için uygun ayarlar :)
Zahmet edip de ilgilenen herkese çok teşekkürler. Sorunumu hallettim, konu kapanabilir <3

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı