SkyRunner625
Hectopat
Daha fazla
Bugün Windows 10'u yükledim ve sonra Minecraft'ı indirip kurdum. Oyun dondu. Ctrl+Alt+Del - Alt+F4 - Alt+Tab vs. hiçbir şey işe yaramadı. Güç düğmesine basılı tuttum ve kapattım. Bilgisayar açılırken bir hata çıktı (mavi bi ekran vardı). Hiçbir şekilde bilgisayar açılmadı (o hatanın ne olduğunu unuttum). Ben de Windows'dan kaynaklı olduğunu düşünerek HDD'yi çıkarıp başka bir bilgisayara taktım ve format attım. Ondan sonra BIOS'a girilen ekran bile açılmamaya başladı (F2'ye basılan yer). Şimdi de BIOS'un silindiğini düşünerek bilgisayar üreticimin sitesinden BIOS'u indirdim. İçinden çıkan readme.txt dosyasını aşağıda görebilirsiniz. Ne yapmam lazım bilen varsa lütfen yardım.
Edit: Güç tuşuna basınca güç düğmesi yanıyor ve bilgisayar yaklaşık 5 dk açık kalıyor (sadece güç düğmesindeki ışık yanıyor ve fan dönüyor)
[SOP]
1. DOS flash: Please execute "Update.BAT"batch file to update bios under pure Dos mode.
2. Windows flash: Please click "PEW71130.exe" to update bios.
Edit: Güç tuşuna basınca güç düğmesi yanıyor ve bilgisayar yaklaşık 5 dk açık kalıyor (sadece güç düğmesindeki ışık yanıyor ve fan dönüyor)
Son düzenleyen: Moderatör: