P posestiss Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 15 17 Haziran 2020 #1 Merhabalar görev çubuğunda yalnızca saat gösteriliyor ben ise tarihinde görüntülenmesini istiyorum nasıl yapılacağı konusunda fikri olan var mı? Dosya Ekleri tarih[1051].png 13,5 KB · Görüntüleme: 78 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2020
Merhabalar görev çubuğunda yalnızca saat gösteriliyor ben ise tarihinde görüntülenmesini istiyorum nasıl yapılacağı konusunda fikri olan var mı?
Çözüm marcel'o 17 Haziran 2020 Görev çubuguna sağ tıklayıp "Görev çubugu ayarları"na girin. Görselde işaretli ayar sizde açıktır, onu kapalı konumuna getirin.
Görev çubuguna sağ tıklayıp "Görev çubugu ayarları"na girin. Görselde işaretli ayar sizde açıktır, onu kapalı konumuna getirin.
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 17 Haziran 2020 #2 Görev çubuguna sağ tıklayıp "Görev çubugu ayarları"na girin. Görselde işaretli ayar sizde açıktır, onu kapalı konumuna getirin. Artı 0 Eksi Çözüm
Görev çubuguna sağ tıklayıp "Görev çubugu ayarları"na girin. Görselde işaretli ayar sizde açıktır, onu kapalı konumuna getirin.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #3 @marcel'o arkadaşımızın dediğini yaparsanız sorun çözülecektir. Hatta bende öyle diyecektim yazılmış bile. Artı 0 Eksi
@marcel'o arkadaşımızın dediğini yaparsanız sorun çözülecektir. Hatta bende öyle diyecektim yazılmış bile.
KS KS P posestiss Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 15 17 Haziran 2020 #4 Teşekkürler kaç saattir uğraşıyorum Artı 0 Eksi