Win 7 SP1 Nereye İniyor?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, ben bilgisayarıma format attıktan sonra sırayla güncellemeleri yüklemeye başladım. Ama sıra SP1'e gelince ne zaman yüklemeyi denesem hata veriyordu. Windows Update'den SP1'i indiriyorum, Yeniden Başlatın diyor, başlatıyorum. Kapanmadan önce servis paketi yapılandırılıyor %.. diyor. Bi süre sonra kapanıyor, tekrar açıldığında yapılandırmaya devam ediyor. Sonrada Servis Paketi yapılandırılamadı değişiklikler geri alınıyor diyip tekrar pc ye reset atıyor . PC açılmığı zaman bir hata koduyla birlikte SP1 yüklenemedi mesajı alıyorum. Ben 3-4 kez tekrar tekrar update den sp1 i indirdim ve kurmaya çalıştım. Sonuç hep aynı oldu. Daha sonra hata kodunu internette aradığımda Microsoft'un sitesinde bir bu hata koduna karşı bir program olduğunu buldum. Bunu indirdim kurudm . O program üzerinden tekrar sp1 i indirdim. Yinede sonuç değişmedi. Ben bu sp1 i nasıl yüklerim?

Aslında bu 2. problemim. İlki ise ben bu sp1 i indirdim olmadı . sonra tekrar indirmeye başladığımda önceden indirdiğim sp1 siliniyor mu yoksa o duruyor yerine bi kere daha mı sp1 iniyor. Eğer öyleyse ben bu SP1 leri pc den nasıl silerim. Çünkü bilgisayarımda gerçekten çok az yer var ve her MB benim için değerli.

Windows7 Ultimate x86 kullanıyorum ve mâlum hata kodu ise: "Error not found 0x80070490"

Hiç bunlarla uğraşma. Windows 7 SP1 entegreli bir Windows 7 indirip onunla kurulum yap derim.

Ya da kendi DVD'ni kendin yap:

Service Pack 1′i Windows 7 DVD’sine Entegre Edin | Technopat

Yok abi derdim o da değil artık . Ben tekrar tekrar sp1 i kurmaya çalıştığımda tekrar tekrar mı sp1 indiriyorum yoksa bir kez daha indirmeye başladığımda önceki siliniyormu? Eğer bilgisayarımda 5-6 tane sp1 kurulumu varsa bunları silmem gerek çünkü 8gb boş yerim kaldı. Bilgisayara inen sp1 nereye iniyor ve ben onu nasıl silerim ?

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı