PanDoTech Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #1 Merhaba başlikta bahsettigim gibi ekran kartim olan R7 250 okumuyor.
ORHAN.2024 Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 1.423 Çözümler 6 28 Ekim 2024 #2 Windows 8.1 e mikrosoft destegi kesti biliyorum,windows 10 a geç. Artı 0 Eksi
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #3 PanDoTech dedi: Merhaba başlikta bahsettigim gibi ekran kartim olan R7 250 okumuyor. Genişletmek için tıkla... https://www.amd.com/en/support/down...5/radeon-r7-200-series/amd-radeon-r7-250.html buradan driverini yükle dostum. Artı 0 Eksi
PanDoTech dedi: Merhaba başlikta bahsettigim gibi ekran kartim olan R7 250 okumuyor. Genişletmek için tıkla... https://www.amd.com/en/support/down...5/radeon-r7-200-series/amd-radeon-r7-250.html buradan driverini yükle dostum.
KS KS PanDoTech Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #4 ORHAN.2024 dedi: Windows 8.1'e mikrosoft destegi kesti biliyorum, Windows 10'a geç. Genişletmek için tıkla... Windows 10 da ekran karti sorunlari yaşadim normalde yüklüydü sistemde. erayisteya dedi: https://www.amd.com/en/support/down...5/radeon-r7-200-series/amd-radeon-r7-250.html buradan driverini yükle dostum. Genişletmek için tıkla... Baktim optional yaziyor bir de normal sürüm hangisini yükleyeyeyim. Artı 0 Eksi
ORHAN.2024 dedi: Windows 8.1'e mikrosoft destegi kesti biliyorum, Windows 10'a geç. Genişletmek için tıkla... Windows 10 da ekran karti sorunlari yaşadim normalde yüklüydü sistemde. erayisteya dedi: https://www.amd.com/en/support/down...5/radeon-r7-200-series/amd-radeon-r7-250.html buradan driverini yükle dostum. Genişletmek için tıkla... Baktim optional yaziyor bir de normal sürüm hangisini yükleyeyeyim.
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #5 ORHAN.2024 dedi: Windows 8.1'e mikrosoft destegi kesti biliyorum, Windows 10'a geç. Genişletmek için tıkla... Yüklemek zorunda mı? Desteği kesileli 1 yıl oldu XPdeki kadar problemi yok, 1 yıl daha kullanılabilir bana göre. PanDoTech dedi: Windows 10 da ekran karti sorunlari yaşadim normalde yüklüydü sistemde. Baktim optional yaziyor bir de normal sürüm hangisini yükleyeyeyim. Genişletmek için tıkla... İstediğini yükle fark etmez, 424 MB olan tam sürüm onu yüklemeni öneririm. Windows 8.1'i seçtiğinden emin ol. Artı 0 Eksi
ORHAN.2024 dedi: Windows 8.1'e mikrosoft destegi kesti biliyorum, Windows 10'a geç. Genişletmek için tıkla... Yüklemek zorunda mı? Desteği kesileli 1 yıl oldu XPdeki kadar problemi yok, 1 yıl daha kullanılabilir bana göre. PanDoTech dedi: Windows 10 da ekran karti sorunlari yaşadim normalde yüklüydü sistemde. Baktim optional yaziyor bir de normal sürüm hangisini yükleyeyeyim. Genişletmek için tıkla... İstediğini yükle fark etmez, 424 MB olan tam sürüm onu yüklemeni öneririm. Windows 8.1'i seçtiğinden emin ol.
KS KS PanDoTech Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #6 erayisteya dedi: Yüklemek zorunda mı? Desteği kesileli 1 yıl oldu xpdeki kadar problemi yok, 1 yıl daha kullanılabilir bana göre. İstediğini yükle fark etmez, 424 MB olan tam sürüm onu yüklemeni öneririm. Windows 8.1'i seçtiğinden emin ol. Genişletmek için tıkla... Sürümüm Single Language 8.1 Artı 0 Eksi
erayisteya dedi: Yüklemek zorunda mı? Desteği kesileli 1 yıl oldu xpdeki kadar problemi yok, 1 yıl daha kullanılabilir bana göre. İstediğini yükle fark etmez, 424 MB olan tam sürüm onu yüklemeni öneririm. Windows 8.1'i seçtiğinden emin ol. Genişletmek için tıkla... Sürümüm Single Language 8.1
ORHAN.2024 Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 1.423 Çözümler 6 28 Ekim 2024 #7 erayisteya dedi: Yüklemek zorunda mı? Desteği kesileli 1 yıl oldu XPdeki kadar problemi yok, 1 yıl daha kullanılabilir bana göre. Genişletmek için tıkla... 8.1 beğenildi fakat şimdi güvenlik açıkları olabilir.İstersen 8.1 i yeniden yükle dene. Artı 0 Eksi
erayisteya dedi: Yüklemek zorunda mı? Desteği kesileli 1 yıl oldu XPdeki kadar problemi yok, 1 yıl daha kullanılabilir bana göre. Genişletmek için tıkla... 8.1 beğenildi fakat şimdi güvenlik açıkları olabilir.İstersen 8.1 i yeniden yükle dene.
KS KS PanDoTech Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #8 İlk. erayisteya dedi: Yüklemek zorunda mı? Desteği kesileli 1 yıl oldu xpdeki kadar problemi yok, 1 yıl daha kullanılabilir bana göre. İstediğini yükle fark etmez, 424 MB olan tam sürüm onu yüklemeni öneririm. Windows 8.1'i seçtiğinden emin ol. Genişletmek için tıkla... Ben daha önceden optionali indirdim kurdum olmadi DDU ile silip tekrar Full sürümü mü kurayim. Artı 0 Eksi
İlk. erayisteya dedi: Yüklemek zorunda mı? Desteği kesileli 1 yıl oldu xpdeki kadar problemi yok, 1 yıl daha kullanılabilir bana göre. İstediğini yükle fark etmez, 424 MB olan tam sürüm onu yüklemeni öneririm. Windows 8.1'i seçtiğinden emin ol. Genişletmek için tıkla... Ben daha önceden optionali indirdim kurdum olmadi DDU ile silip tekrar Full sürümü mü kurayim.
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #9 ORHAN.2024 dedi: 8.1 beğenildi fakat şimdi güvenlik açıkları olabilir. İstersen 8.1'i yeniden yükle dene. Genişletmek için tıkla... 2 hafta önce denedim zaten, gayet de iyi sistem, 1 yıl önce kesilen desteği öyle her yerinde bir sorun çıkarmaz hocam. 2 seneye yaşamını doldurur. PanDoTech dedi: İlk. Ben daha önceden optionali indirdim kurdum olmadi DDU ile silip tekrar Full sürümü mü kurayim. Genişletmek için tıkla... Aynen. Artı 0 Eksi
ORHAN.2024 dedi: 8.1 beğenildi fakat şimdi güvenlik açıkları olabilir. İstersen 8.1'i yeniden yükle dene. Genişletmek için tıkla... 2 hafta önce denedim zaten, gayet de iyi sistem, 1 yıl önce kesilen desteği öyle her yerinde bir sorun çıkarmaz hocam. 2 seneye yaşamını doldurur. PanDoTech dedi: İlk. Ben daha önceden optionali indirdim kurdum olmadi DDU ile silip tekrar Full sürümü mü kurayim. Genişletmek için tıkla... Aynen.
KS KS PanDoTech Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #10 erayisteya dedi: 2 hafta önce denedim zaten, gayet de iyi sistem, 1 yıl önce kesilen desteği öyle her yerinde bir sorun çıkarmaz hocam. 2 seneye yaşamını doldurur. Aynen. Genişletmek için tıkla... Aga softvarede kaldi tikliyorum hiç cevap yok inmiyor. Artı 0 Eksi
erayisteya dedi: 2 hafta önce denedim zaten, gayet de iyi sistem, 1 yıl önce kesilen desteği öyle her yerinde bir sorun çıkarmaz hocam. 2 seneye yaşamını doldurur. Aynen. Genişletmek için tıkla... Aga softvarede kaldi tikliyorum hiç cevap yok inmiyor.