Windows 10'da iken fanı çalışıyordu, hem de sesli bir şekilde ama şimdi tık yok.
Fanın diskle ne alakası var?SSD alıp Windows 10 Home sürümüne geçin. HDD ile yavaş olması normal.
Cihazınız windows 10'da zorlanıyordur win 8 e geçince gerek duymamaya başlamıştır. Bir oyuna girin ve öyle deneyin. ( Zaten fan çalışmasa laptopu kullanamazsınız. )Windows 10'da iken fanı çalışıyordu, hem de sesli bir şekilde ama şimdi tık yok.
SSD alıp Windows 10 Home sürümüne geçin. HDD ile yavaş olması normal.
@OnurOfc amaç?
Fanın diskle ne alakası var?
Fan çalışmıyor diyor siz SSD alın diyorsunuz.
Dostum 4GB ram i5 kaçıncı nesil bilmiyoruz? Konuyla alakası bile yok adam fanım çalışmıyor demiş sen ssd alın diyorsun.Hayır demek istedim ki, PC güzel PC bari SSD alıp Windows 10 kursun. Eğer konu ile alakasız olduğunu düşünüyorsanız rapor ediniz.
Hayır demek istedim ki, PC güzel PC bari SSD alıp Windows 10 kursun. Eğer konu ile alakasız olduğunu düşünüyorsanız rapor ediniz.
@OnurOfc reis 4 GB RAM i5 CPU Windows 10 iyi gider. Tek eksiği SSD.
Tamam. Ciddi ciddi kendimi raporlayacağım.Dostum 4GB ram i5 kaçıncı nesil bilmiyoruz? Konuyla alakası bile yok adam fanım çalışmıyor demiş sen ssd alın diyorsun.
6. Nesili5 ama hangi i5 dostum bunu bilmeden karar veremeyiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.