Win10 kurulmuyor hata veriyor

Dediğinizi yaptım ancak hala aynı sorunu alıyorum. Sanırım iso dosyamda sıkıntı var. Orijinal olarak indirebileceğim bir yer var mı?

Sistemde ki RAM veya RAM'leri söküp taktıktan sonra tekrar aynı işlemi uygulamayı dener misiniz?

Buradaki paylaşılan 1909 ISO dosyasında sıkıntı olacağını sanmıyorum. Dün indirip 1909 geçtim formatladım yani bilgisayarı. Şuan bir sorun yok kullanıyorum hata falanda vermedi. Ya sizde sorun var ya da sistemde. Uzaktan bağlanıp arkadaşın dediği gibi yapmayı çalışın. BIOS ayarlarını sıfırlayın kaydedip çıkıp deneyin. Ben bu hataları en son Windows XP sisteminde alıyordum.

Doğru söylüyorsunuz bende bu iso dosyası ile kurmuştum sıkıntı çıkmamıştı ama hangi parçada sorun var anlamıyorum. Aralarından sadece harddisk çok eski. Yarına ssd geliyor orayada deneyeceğim kurmayı.
Neden bios ayarlarını varsayılana getirdiğimde bu kadar şeyi geri almak istedi? Ben bu kadar ayar değiştirmedim. Anakartta sorun olabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20191031_144913.jpg
    2,3 MB · Görüntüleme: 62
Zannetmiyorum anakartta bir sıkıntı olduğunu. Microsofttan oluşturduğunuz USB kullanmayı deneyin. BIOS ayarlarınızı fazla kurcalamanızı önermem. (Sistemi USB açtıktan sonra bütün Windows bölümlerini silin. Temiz yükleme yapsın. )

Son düzenleme:
Flaşa yazma işlemini başlattımda bu benden iso dosyası falan istemedi şimdi baştan mı indirecek? (5dk de %1 oldu)

Dosya Ekleri

• IMG_20191031_151929.jpg
    2,5 MB · Görüntüleme: 50
Flaşa yazma işlemini başlattımda bu benden iso dosyası falan istemedi şimdi baştan mı indirecek? (5dk de %1 oldu)
Evet. Baştan indirip USB yazdıracak. Aynı işlemci zaten Rufus ile yapıyoruz. Ben iki türlü denedim bir fark göremedim Microsoft aracıyla.

BIOS ayarlarını sıfırlayıp denediniz mi? BIOS ayarları kurcalanmış olabilir.

Bildigim kadarıyla Rufus Secure Boot imzası yok. Microsofttan almamışlar. Buda Secure Boot açıkken UEFI NTFS kurulumunda sıkıntı çıkartıyor. Legacy Modu açmanız gerekiyor kurarken. Bu sıkıntı Microsoftun kendi aracında yok çünkü Microsoft USB hazırlarken Bootloaderi imzalıyor.
Pek emin değilim ama Rufus Github sayfası bu şekilde belirtmiş. (Yanlış anlamışda olabilirim. )
Kaynak : Github (Ben genelde ISO dosyasının içeriğini USB kopyalayıp şu komutları çalıştırıyorum sanırım imzalamış oluyor. )
bootsect /nt60 d: /force (x64 İçin bunu. x32 için alttakini kullanıyorum. Buradaki d: USB Windows kurulum dosyalarının bulunduğu konum oluyor.)
bootsect /nt52 d: /force

Son düzenleme:
Eve Evet doğru söylediniz rufus ile flaşa iso yu yazdıktan sonra biostan secure boot seçeneğini kapatın uyarısı aldım.
Bios ayarlarını sıfırlamaya çalıştığımda yukarıda fotoda attığım gibi alakasız ayarların değiştiğini gördüm o yüzden yapmadım. Şimdi %11 oldu bu. Bi bitsin deneyeceğim olmazsa yapacak bir şey yok sıfırlıycam ayarları

Bu korkuyla pek bir şey yapamazsın. BOOT ayarlarını falan değiştir diyecem de bunu yapamayan adam o ayarları yapar mı?
Dediğin sorunla hiç karşılaşmadım. Forum da ilk sizden duyuyorum. UEFI veya UEFI'siz sistemde yazdırma yaptım sorun olmadı. BIOS ve yazılımda doğru ayarları yapınca pek sorun olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…