Kardeş oyunu arka plana almışın, kendini otomatik kare sınırlamasına çekiyor ve grafik kullanımını azaltıyor. Yanlış bir şey göstermiyor ki.Gayet yanlış gösteriyor
Kardeş oyunu arka plana almışın, kendini otomatik kare sınırlamasına çekiyor ve grafik kullanımını azaltıyor. Yanlış bir şey göstermiyor ki.
Eki Görüntüle 1557423
Evet anlaşıldığı üzere sorun Windows 11 kaynaklı.
MSI Afterburner: %41
Windows 11: %98
Demek MSI After Burner daha yüksek gösteriyor. Microsoft uyanık haHocam biraz test ettim ve MSI Afterburner ile Task Manager da gösterilen kullanımlar birbirlerine hiç de yakın değiller anlaşılan Windows 11 kaynaklı bir sorun var. Eklemek istediğim 22H2 sürümünü kullanıyorum yani gayet stabil herkesin artık Windows 11'den memnun olduğu sürümü.
İşlem olarak göstersen daha iyi olur. Bu resimde çalışan Minecraft var ama arkada kaldığından GPU kullanımı az görünüyor. Önemli olan ek çalışan bir değer var mı oradan bakmak lazım. Örnek veriyorum at.exe gibi fazla harcayan bir öge var mı ona bak derim. Ama dediğiniz gibi Windows 11 hantal kalabiliyor da olabilir izleme kısmında.
Orayı'da kontrol ettim benim bilmediğim hiçbir şey yok bir de sormak istediğim Task Manager'da.
Eki Görüntüle 1557437
Tam'da bu kısımda bazı kişilerde GPU da görünüyor onu nasıl açabilirim?
Demek MSI Afterburner daha yüksek gösteriyor. Microsoft uyanık ha. Görev Yöneticisi'nden daha az gösteriyor
.
Sağ tıkla ve GPU seçeneğini işaretle.
Hocam ya yanlış yazdınız ya da anlamamazlık'dan gelip bizim ile dalga geçiyorsunuz. MSI Afterburner değeri gayet normal gösteriyorken Windows 11 de değer 90%'ın altına inmiyor.
Teşekkürler.
İşlem olarak göstersen daha iyi olur. Bu resimde çalışan Minecraft var ama arkada kaldığından GPU kullanımı az görünüyor. Önemli olan ek çalışan bir değer var mı oradan bakmak lazım. Örnek veriyorum at.exe gibi fazla harcayan bir öge var mı ona bak derim. Ama dediğiniz gibi Windows 11 hantal kalabiliyor da olabilir izleme kısmında.
Hocam Windows 11 hatalı. Arkadaşın sistemde Windows 11 yavaş çalıştığı için her yerde çamur attığını görebilirsiniz. Troll gibi görünüyor tabii. Bir şey değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.