Win32 Disk Imager USB'yi bölmüyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Win32 Disk Imager ile macOS Mojave yazmaya çalışıyorum ancak 2 farklı USB ile denememe rağmen disk OC EFI (256MB) geliyor ancak diskin diğer parçası gözükmüyor. Sorun nerede acaba? Dün yaptığımda olmuştu bugün 3 kere denedim gene olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Win32 Disk Imager ile macOS Mojave yazmaya çalışıyorum ancak 2 farklı USB ile denememe rağmen disk OC EFI (256MB) geliyor ancak diskin diğer parçası gözükmüyor. Sorun nerede acaba? Dün yaptığımda olmuştu bugün 3 kere denedim gene olmadı.
MiniTool Partition Wizard ile bütün partisyonları silip sadece 1 tane kalacak şekilde "NTFS" olarak formatlayın. Bundan sonra yazdırmayı deneyin. Ayrıca Balena Etcher Win32DiskImager'a göre daha stabil olacaktır muhtemelen.

OC EFI (256MB) geliyor ancak diskin diğer parçası gözükmüyor.
Olması gereken bu zaten. Diskin o kısmına erişiminiz olmaz. Ancak olsa olsa TransMac programı ile bakabilirsiniz oraya ki bakmanın da bir anlamı yok, yükleyici orada.

Arayüzden kastın ne tam olarak? OpenCore'u bootlayabildin mi? OpenCore'u bootlayınca macOS Installer'i görüyor musun? Görünce kurulum mu gelmiyor?
OpenCore ekranı gelmiyor, OpenCore ekranında olan yazılar aynı komut isteminde gibi diziliyor. Orada da yapılan hiçbir işlem bir işe yaramıyor.

Ekran görüntüsü atar mısın lütfen?
20220131_162449.jpg

Dostum yazdırmışsın ve her şey olması gerektiği gibi işte.
Ancak kurulmuyor hocam. Bu menüde birkaç saniye bekliyor sonra otomatik Windows'a atıyor. Install MacOS Mojave dediğimde ise End MainConsoleMode diyor ve tekrar Windows'a atıyor işlem yapmadan.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı