H harunum Hectopat Katılım 11 Şubat 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #1 Bilgisayarı AVG ile tarattım win32 malware buldu, sildim. Wipersof ile tarattığımda 10 virüs buldu bu virüsler tehlikeli mi? Nasıl silerim bu virüsleri? AVG Antivirüs neden bulamadı? Yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2018
Bilgisayarı AVG ile tarattım win32 malware buldu, sildim. Wipersof ile tarattığımda 10 virüs buldu bu virüsler tehlikeli mi? Nasıl silerim bu virüsleri? AVG Antivirüs neden bulamadı? Yardım ederseniz sevinirim.
E emirhandkk Ziyaretçi 7 Haziran 2018 #11 İlk önce Windows 10 iso dosyası hazırlamak lazım UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat Burdan'da kurulum yapanilirsiniz UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat Not:bana kalırsa virüs olmayan bir bilgisayardan hazırlayın. Ne olur ne olmaz diye Artı 0 Eksi
İlk önce Windows 10 iso dosyası hazırlamak lazım UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat Burdan'da kurulum yapanilirsiniz UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat Not:bana kalırsa virüs olmayan bir bilgisayardan hazırlayın. Ne olur ne olmaz diye
E emirhandkk Ziyaretçi 7 Haziran 2018 #12 Kurulum aşamasında Windows'u nereye kuralım yeri gelince disk'i biçimlendirin öyle kurun virüs ve eski Windows'dan kurtul. Artı 0 Eksi
Kurulum aşamasında Windows'u nereye kuralım yeri gelince disk'i biçimlendirin öyle kurun virüs ve eski Windows'dan kurtul.
KS KS H harunum Hectopat Katılım 11 Şubat 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #13 Silinen üye dedi: Kurulum aşamasında Windows'u nereye kuralım yeri gelince disk'i biçimlendirin öyle kurun virüs ve eski Windows'dan kurtul. Genişletmek için tıkla... Tamam deniycem ama ilk önce sıfırlamakta fayda var Sizce Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Kurulum aşamasında Windows'u nereye kuralım yeri gelince disk'i biçimlendirin öyle kurun virüs ve eski Windows'dan kurtul. Genişletmek için tıkla... Tamam deniycem ama ilk önce sıfırlamakta fayda var Sizce
frozen88 Kilopat Katılım 30 Aralık 2016 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #14 Malwarebytes dan sonra Adwcleaner ıle de taratın Artı 0 Eksi
E emirhandkk Ziyaretçi 7 Haziran 2018 #15 harunum dedi: Tamam deniycem ama ilk önce sıfırlamakta fayda var Sizce Genişletmek için tıkla... Zaman kaybı olur iso dosyası hazırlamak biraz sürüyor. Bir yandan bunu hazırlayın bir yandan'da diğer arkadaşların önerilerini deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
harunum dedi: Tamam deniycem ama ilk önce sıfırlamakta fayda var Sizce Genişletmek için tıkla... Zaman kaybı olur iso dosyası hazırlamak biraz sürüyor. Bir yandan bunu hazırlayın bir yandan'da diğer arkadaşların önerilerini deneyebilirsiniz.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.316 Makaleler 25 Çözümler 277 7 Haziran 2018 #16 Kaspersky Rescue yazılımı ile virüs temizleme işlemlerini uygulayın. [Rehber] Kaspersky Rescue 2018 Artı 0 Eksi
KS KS H harunum Hectopat Katılım 11 Şubat 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #17 Silinen üye dedi: Zaman kaybı olur iso dosyası hazırlamak biraz sürüyor. Bir yandan bunu hazırlayın bir yandan'da diğer arkadaşların önerilerini deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende daha önceden Windows 10 cd var ama uefi bilmiyorum uefi olmadan yüklesem ne fark ederki Birde nasıl anlarım cd uefi oldunu Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Zaman kaybı olur iso dosyası hazırlamak biraz sürüyor. Bir yandan bunu hazırlayın bir yandan'da diğer arkadaşların önerilerini deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende daha önceden Windows 10 cd var ama uefi bilmiyorum uefi olmadan yüklesem ne fark ederki Birde nasıl anlarım cd uefi oldunu
E emirhandkk Ziyaretçi 7 Haziran 2018 #18 harunum dedi: Bende daha önceden Windows 10 cd var ama uefi bilmiyorum uefi olmadan yüklesem ne fark ederki Birde nasıl anlarım cd uefi oldunu Genişletmek için tıkla... Kurulum yaparken cd'nin yanında uefi yazar sisteminiz 5-6 yıllık ise uefi yapmanızı önermiyorum detaylı anlatım attığım rehber'de var. Artı 0 Eksi
harunum dedi: Bende daha önceden Windows 10 cd var ama uefi bilmiyorum uefi olmadan yüklesem ne fark ederki Birde nasıl anlarım cd uefi oldunu Genişletmek için tıkla... Kurulum yaparken cd'nin yanında uefi yazar sisteminiz 5-6 yıllık ise uefi yapmanızı önermiyorum detaylı anlatım attığım rehber'de var.
E emirhandkk Ziyaretçi 7 Haziran 2018 #19 harunum dedi: Bende daha önceden Windows 10 cd var ama uefi bilmiyorum uefi olmadan yüklesem ne fark ederki Birde nasıl anlarım cd uefi oldunu Genişletmek için tıkla... Uefi'li kurulum'da Windows çok daha hızlı çalışır. Artı 0 Eksi
harunum dedi: Bende daha önceden Windows 10 cd var ama uefi bilmiyorum uefi olmadan yüklesem ne fark ederki Birde nasıl anlarım cd uefi oldunu Genişletmek için tıkla... Uefi'li kurulum'da Windows çok daha hızlı çalışır.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.316 Makaleler 25 Çözümler 277 7 Haziran 2018 #20 Başlatı açıp Sistem bilgisi yazın. Sistem bilgisi arayüzünden BIOS Modu'nun yanında UEFI ya da Eski BIOS gibisinden yazar. Artı 0 Eksi
Başlatı açıp Sistem bilgisi yazın. Sistem bilgisi arayüzünden BIOS Modu'nun yanında UEFI ya da Eski BIOS gibisinden yazar.