Çözüldü "win32/trojan/bill." virüsünün tam adı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
20 Temmuz 2019
Mesajlar
2.843
Makaleler
1
Çözümler
12
Merhabalar. Geçenlerde bilgisayarıma virüs bulaşmıştı. Virüsler hakkında da pek bilgim yok. Forumda da daha önce konusu açılmıştı fakat virüsün ismini unuttum. Virüs Windows dosyalarını bozarak bilgisayarı çökertiyordu ve "win32/trojan/bill." gibi bir şeydi. Virüsün ismini bilen var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam anlamadım sadece sordum bu da olabilir dedim ve YouTube'da Windows çökerten virüs yazınca zaten türlü türlü virüs çıkıyor. Arkadaşın bahsettiği virüsü kim bulur artık Allah bilir.

Antivirüs programları doküman tutuyor. Oradan bakarak ismini bulabilir.


Arkadaş virüsün ismini istemiş. Trojan ne diye sormamış.

Birisi de direkt format at demiş. Kardeşim konuyu oku, adam virüsün adını istiyor.

Kurtulmak istese de format çözüm değil, antivirüsle çok kolay halledilir.
Trojan, karşı taraftan gelen komutları yürüten tehlikeli bir virüstür. Karşı tarafın bilgisayarınıza erişimi olur ve neredeyse istediği her şeyi yapabilir. Benim sebep olmadığım bir şekilde bilgisayarıma trojan bulaşmıştı. O zamanlar format falan bilmiyordum. Adamda fare kontrolü bile var. Minecraft oynuyordum, Sağa sola dönüp beni bedwars'ta aşağı düşürtüyordu kasıtlı şekilde. Arkadaşlarıma ingilizce küfürler etmeye çalışıyordu Chat üzerinden. Kaliteli antivirüsler ile (Kaspersky, Malwarebytes ve Norton önerimdir.) taratıp virüsü kaldırın. Sonra önemli dosyalarınızı alıp format atın.
 
Artı -1 Eksi
Trojan, karşı taraftan gelen komutları yürüten tehlikeli bir virüstür. Karşı tarafın bilgisayarınıza erişimi olur ve neredeyse istediği her şeyi yapabilir. Benim sebep olmadığım bir şekilde bilgisayarıma trojan bulaşmıştı. O zamanlar format falan bilmiyordum. Adamda fare kontrolü bile var. Minecraft oynuyordum, sağa sola dönüp beni Bedwars'ta aşağı düşürtüyordu kasıtlı şekilde. Arkadaşlarıma İngilizce küfürler etmeye çalışıyordu chat üzerinden. Kaliteli antivirüsler ile (Kaspersky, Malwarebytes ve Norton önerimdir.) Taratıp virüsü kaldırın. Sonra önemli dosyalarınızı alıp format atın.

Hocam moderatörler yanlış düzenlemiş ben yediğim trojanın ismini hatırlamıyorum Windows dosyalarını bozarak çökertiyordu PC'yi.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı