Win7 kurulumu sonrası Tocuhpad ve fare çalışmıyor

Noobster

Hectopat
Win10 yuklu ASUS laptopuma sistem çöktüğü için Win7 CD'si ile format attım. CD'den kurulum aşamasından itibaren touchpad ve mouse çalışmadı. Kurulum bittiğinde buna ilaveten internete bağlanmadığını gördüm. BIOS ayarlarından yapmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Ayrıca fedora nın eski bir sürümünü denedim CD'den çalışan, olmadı. Sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazın model yılı nedir? Windows 7 için yeni sistemlerde sürücü yok. Cihaz yeni ise yeni bir işletim sistemi kullanacaksınız ki o da Windows 10.

Normal şartlarda sürücü desteği veriyoruz ama Windows 7'ye desteğimiz sona erdi.

Win10 yuklu ASUS laptopuma sistem çöktüğü için Win7 CD'si ile format attım. CD'den kurulum aşamasından itibaren touchpad ve mouse çalışmadı. Kurulum bittiğinde buna ilaveten internete bağlanmadığını gördüm. BIOS ayarlarından yapmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Ayrıca fedora nın eski bir sürümünü denedim CD'den çalışan, olmadı. Sorun nedir?
Kolay bir çözümü var. Aygıt Yöneticisi'den sürücülerinizin ismini bulun sonra ise başka bir cihaz ile indirin. Sonra bilgisayarınıza flaş bellekle o sürücüleri kurun. Eğer bulmazsanız veya kuramazsanız. Windows 10 veya 8 kurabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı