Hiçbir değişiklik olmadıGörev yöneticisinde bulunan windows gezginini bul sağ tıkla yeniden başlat desene bir.
Az önce düzelttim. İlk başta cmd'yi yönetici olarak çalıştırıp "sfc /scannow" komutunu çalıştırdım, devamında regedite girip Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Search dizinine girip oraya "BingSearchEnabled" ekledim DWORD olarak. Üzerine çift tıkladığında değerin 0 olması gerekli.Aynı sorunu ben de son 24 saattir yaşıyorum, denemediğim yol kalmadı ama bir türlü çözülmedi.
Aynı sorunu ben de son 24 saattir yaşıyorum, denemediğim yol kalmadı ama bir türlü çözülmedi.
Az önce düzelttim. İlk başta CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "SFC /scannow" komutunu çalıştırdım, devamında Regedit'e girip Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Search dizinine girip oraya "bingsearchenabled" ekledim dword olarak. Üzerine çift tıkladığında değerin 0 olması gerekli.
Ne yazık ki hayır, bununla yaşamayı öğrenicem galibaDostum tekrar normal yeniden başlat yaptıktan sonra düzeldi mi?
Normal şekilde kapat aç yaptıktan sonra bende düzeldi ama birçok yöntem de denemiştim öncesinde, yine de hiçbiri çalışmadı belki birden fazla yöntem deneyip en sonunda bunu yaptığım için düzelmiştir.Dostum tekrar normal yeniden başlat yaptıktan sonra düzeldi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.