Window 10 başlat'tan arama yapılmıyor ve sonra kapanıyor

Abraham23

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar resimlerde belirttiğim gibi, herhangi bir şeyi arayınca dakikalarca böyle bekliyor. Enter tuşuna bastığımda siyah ekran verip kapanıyor. Sebebi veya çözümü ne olabilir?

se.jpg

se2.jpg

Aynı sorunu ben de son 24 saattir yaşıyorum, denemediğim yol kalmadı ama bir türlü çözülmedi.

Aynı sorunu ben de son 24 saattir yaşıyorum, denemediğim yol kalmadı ama bir türlü çözülmedi.
Az önce düzelttim. İlk başta cmd'yi yönetici olarak çalıştırıp "sfc /scannow" komutunu çalıştırdım, devamında regedite girip Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Search dizinine girip oraya "BingSearchEnabled" ekledim DWORD olarak. Üzerine çift tıkladığında değerin 0 olması gerekli.

Son düzenleme:

Az önce düzelttim. İlk başta CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "SFC /scannow" komutunu çalıştırdım, devamında Regedit'e girip Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Search dizinine girip oraya "bingsearchenabled" ekledim dword olarak. Üzerine çift tıkladığında değerin 0 olması gerekli.

Dostum tekrar normal yeniden başlat yaptıktan sonra düzeldi mi?

Geri
Yukarı