Windows "10 11 X64 topluluk güncellemesi" yapılmalı mı?

tecnoemo

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,
3 hafta önce Windows 11 için yeni topluluk güncellemesini yapmıştım fakat güncellemeden sonra bilgisayarımın masaüstü siyah ekran oluyor ve gelmiyordu. Bilgisayarımın masaüstünün gelmesi için SFC /scannow komutunu ve diğer yöntemleri yapıyordum ama masaüstü gelmiyordu en sonunda güncellemeyi kaldırdım.
O yüzden ben bu güncellemeyi 3 haftadır yüklemiyorum sizce yeniden yüklemeli miyim? Beni bilgilendirebilir misiniz?

1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu güncelleme, Windows 11'in ilk genel bugfix'ini içeriyor. Bir çok hatayı ve çökme sorunlarını düzeltiyor.. Yani yapmanızı öneririm. Bu güncellemeden sonra muhtemelen ekran alıntısı gibi birkaç Windows uygulamasında çökme sorunları yaşayacaksınız. Onun da bugfix güncellemesi dün gece yayınlandı.

Son düzenleme:
Bu güncelleme, Windows 11'in ilk genel Bugfix'ini içeriyor. Birçok hatayı ve çökme sorunlarını düzeltiyor. Yani yapmanızı öneririm. Bu güncellemeden sonra muhtemelen ekran alıntısı gibi birkaç Windows uygulamasında çökme sorunları yaşayacaksınız. Onun da bugfix güncellemesi dün gece yayınlandı.

Evet o güncellemede geldi ikisini de yapayım mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı