Windows 10 1803 Güncelleme Sonrası Kilitlenme

Ben, masaüstü bilgisayar kullanıyorum. 30 Nisanda Microsoft upgrade aracı ile güncelleme yaptım. İki gündür bilgisayar gâyet güzel çalışmakta. Forumda şikâyet edilen hususların hiçbiri ile karşılaşmadım. Ancak; GPU sıcaklığı, 1709 sürüme göre 3-4 °C artmış durumda..

Güncelleme ile sorunlar giderilir ama ne zaman olur bilinmez. Tavsiyem bir önceki sürüme tekrar geçin. Bilgisayarınız bozulabilir. Çoğu bilgisayarda hatalar var. Windows 10'u öven arkadaşlar neredeyse gelsin biraz daha övsün.

Güncelleme ile sorunlar giderilir ama ne zaman olur bilinmez. Tavsiyem bir önceki sürüme tekrar geçin. Bilgisayarınız bozulabilir. Çoğu bilgisayarda hatalar var. Windows 10'u öven arkadaşlar neredeyse gelsin biraz daha övsün.

Sorunlar olunca 1709 a geri döndüm.Bu arada win 10 u övebilirim :D Sorunlar oluyor elbet ama çokta kötü değil en azıdan düzeltiğinde sıkıntı olmuyor.1709,1067 Bunlar sağlam sürümler mesela.Win 8.1 desteklese işlemcim ona geçerim ama ne yazık ki desteklemiyor.

Sorunlar olunca 1709 a geri döndüm.Bu arada win 10 u övebilirim :D Sorunlar oluyor elbet ama çokta kötü değil en azıdan düzeltiğinde sıkıntı olmuyor.1709,1067 Bunlar sağlam sürümler mesela.Win 8.1 desteklese işlemcim ona geçerim ama ne yazık ki desteklemiyor.

Bende de birçok sorun var. Saat 2'yi bekledim ki kotadan yemesin diye. Windows 10 güzel ama büyük hatalar yapıyor. Zamanında çok kişinin bilgisayarı bozuldu. Bu sondu artık ilk gelen güncellemeyi artık 1 ay sonra kuracağım.

Aynı sorun bende de var. Takıldığı zaman dizüstü bilgisayarımın ekranını kapatıp, uyku moduna alıp tekrar açtıktan sonra anca düzeliyor. Yoksa kesinlikle düzelmiyor. Ayrıca bilgisayarımın açılış süresi eski sürüme göre çok daha uzun. Umarım sorunlar en kısa sürede çözülür. Tekrar eski süreme dönmek istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı