E Emreb3y Kilopat Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2018 #21 Donanımsal olabilir arızan. @Silinen üye
E emirhandkk Ziyaretçi 28 Mayıs 2018 #22 Emreb3y dedi: Donanımsal olabilir arızan. @Silinen üye Genişletmek için tıkla... HDD ile ilgili düşünüyorum yetkili servis e söylicem ssd takcam
Emreb3y dedi: Donanımsal olabilir arızan. @Silinen üye Genişletmek için tıkla... HDD ile ilgili düşünüyorum yetkili servis e söylicem ssd takcam
E emirhandkk Ziyaretçi 31 Mayıs 2018 #23 Emreb3y dedi: Donanımsal olabilir arızan. @Silinen üye Genişletmek için tıkla... Pc'yi yetkili servis e verdim HDD-de sıkıntı çıktı onun yerine SSD takdım ama adam WD Ssd takmış aşırı berbat mı
Emreb3y dedi: Donanımsal olabilir arızan. @Silinen üye Genişletmek için tıkla... Pc'yi yetkili servis e verdim HDD-de sıkıntı çıktı onun yerine SSD takdım ama adam WD Ssd takmış aşırı berbat mı
E Emreb3y Kilopat Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2018 #24 Silinen üye dedi: Pc'yi yetkili servis e verdim HDD-de sıkıntı çıktı onun yerine SSD takdım ama adam WD Ssd takmış aşırı berbat mı Genişletmek için tıkla... Taktığı ssd Green , Blue , Black hangi seri? Kaç gb?
Silinen üye dedi: Pc'yi yetkili servis e verdim HDD-de sıkıntı çıktı onun yerine SSD takdım ama adam WD Ssd takmış aşırı berbat mı Genişletmek için tıkla... Taktığı ssd Green , Blue , Black hangi seri? Kaç gb?
E emirhandkk Ziyaretçi 31 Mayıs 2018 #25 Emreb3y dedi: Taktığı ssd Green , Blue , Black hangi seri? Genişletmek için tıkla... Green
E Emreb3y Kilopat Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2018 #26 Silinen üye dedi: Green Genişletmek için tıkla... O seriyi hiç tavsiye etmiyorum giriş seviyesi bir ssd.
Silinen üye dedi: Green Genişletmek için tıkla... O seriyi hiç tavsiye etmiyorum giriş seviyesi bir ssd.
DDEMR Megapat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523022612 31 Mayıs 2018 #27 2 ay once arkadaşımın topladığı pc de WD Green serisi SSD bulunuyor. Kendisi memnun ve hiç bir sıkıntı çıkmadı.
2 ay once arkadaşımın topladığı pc de WD Green serisi SSD bulunuyor. Kendisi memnun ve hiç bir sıkıntı çıkmadı.
E emirhandkk Ziyaretçi 31 Mayıs 2018 #28 Emreb3y dedi: O seriyi hiç tavsiye etmiyorum giriş seviyesi bir ssd. Genişletmek için tıkla... Bende testlerine baktım samsung evo 850 ile arasında %1050 fark var
Emreb3y dedi: O seriyi hiç tavsiye etmiyorum giriş seviyesi bir ssd. Genişletmek için tıkla... Bende testlerine baktım samsung evo 850 ile arasında %1050 fark var
E emirhandkk Ziyaretçi 31 Mayıs 2018 #29 DDEMR dedi: 2 ay once arkadaşımın topladığı pc de WD Green serisi SSD bulunuyor. Kendisi memnun ve hiç bir sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşının sistemi ne biliyormusun?
DDEMR dedi: 2 ay once arkadaşımın topladığı pc de WD Green serisi SSD bulunuyor. Kendisi memnun ve hiç bir sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşının sistemi ne biliyormusun?
DDEMR Megapat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523022612 31 Mayıs 2018 #30 Silinen üye dedi: Bende testlerine baktım samsung evo 850 ile arasında %1050 fark var Genişletmek için tıkla... Evo serisi ile karşılaştırma yapmak adil mi hocam
Silinen üye dedi: Bende testlerine baktım samsung evo 850 ile arasında %1050 fark var Genişletmek için tıkla... Evo serisi ile karşılaştırma yapmak adil mi hocam