Soykan Bickle Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 1.159 Çözümler 1 19 Temmuz 2018 #1 1 ay içinde 3-4 kere güncellemeyi denedim ama hep %42'de donuyor. İmleç dönmüyor. Her gün saat başı güncelleme ekranı çıkıyordu artık dayanamadım son kez deneyim dedim yine dondu. Çözümü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2018
1 ay içinde 3-4 kere güncellemeyi denedim ama hep %42'de donuyor. İmleç dönmüyor. Her gün saat başı güncelleme ekranı çıkıyordu artık dayanamadım son kez deneyim dedim yine dondu. Çözümü bilen var mı?
A alibuena Hectopat Katılım 26 Mayıs 2018 Mesajlar 5 19 Temmuz 2018 #2 Çok sorunlu bi güncelleme bende de windows çökmüştü.En iyisi 1709 sürümünde bi süre kalmak.
gorgeouskykhan Hectopat Katılım 9 Ekim 2017 Mesajlar 13 Çözümler 1 19 Temmuz 2018 #3 Bende de aynı sorun mevcut. İndirmesi bitti. Yükleniyor kısmında takılıyor. Yüzde 93 ve sonrası. Yeniden denedim kaç kere... Sonuç 35 günlüğüne filan güncelleme yi kapattım. Yeni özelliklerden en iyisi bu bence.
Bende de aynı sorun mevcut. İndirmesi bitti. Yükleniyor kısmında takılıyor. Yüzde 93 ve sonrası. Yeniden denedim kaç kere... Sonuç 35 günlüğüne filan güncelleme yi kapattım. Yeni özelliklerden en iyisi bu bence.
Soykan Bickle Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 1.159 Çözümler 1 20 Temmuz 2018 #4 gorgeouskykhan dedi: Bende de aynı sorun mevcut. İndirmesi bitti. Yükleniyor kısmında takılıyor. Yüzde 93 ve sonrası. Yeniden denedim kaç kere... Sonuç 35 günlüğüne filan güncelleme yi kapattım. Yeni özelliklerden en iyisi bu bence. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi nasıl kapattın?
gorgeouskykhan dedi: Bende de aynı sorun mevcut. İndirmesi bitti. Yükleniyor kısmında takılıyor. Yüzde 93 ve sonrası. Yeniden denedim kaç kere... Sonuç 35 günlüğüne filan güncelleme yi kapattım. Yeni özelliklerden en iyisi bu bence. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi nasıl kapattın?
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 20 Temmuz 2018 #5 Bu rehber ile onarmayı dener misin? WindowsUpdateFixer ile Windows Güncelleştirmelerini Onarma