Windows 10 1803 Pişmanlıktır

Doğrudur, bilirim. 1709 çıktığı zaman bende bu durumun ilk mağdurlarındandım. Bu kez aynı problem olur diye 1803 için bekleme kararı aldım. Fakat Windows'un gerekli testleri yapmadan yayınlaması profesyonel bir davranış değil ne yazık ki. Mecburen düzeltilmesini bekleyip alacağız güncellemeyi.

Windows 1803'ü temiz kurulum yaparak deneyin. O zaman da sorunlarla karşılaşmanız durumunda bence Windows 1803 pişmanlıktır diye konu açabilirsiniz. Profesyönel inceleme yapan kullanıcılardan böyle haberler almadığım için sisteminizin doğru formatlanıp formatlanmadığı, sürücülerin kurulumu ve kullanıcı kaynaklı pek çok sorunu ekarte etmeden size haklısınız deyemiyorum.

Burada temiz kurulum için değilde, direkt güncellemeyi yüklemenin pişmanlığından dem vuruldu hocam. 1709'da da temiz kurulum yapılıp aynı hatalar aynı şekilde alındığı için bu güncelleme için gelecek olan düzeltmeleri beklemek en doğrusu.

Sorun yaşamadım henüz.
İstisnalar kaideyi bozmuyor ne yazık ki. Burdan şunu anlayabiliriz ki; Windows belli başlı durumları değerlendirip güncellemeyi yayınladı. Bazı durumları atladıkları için istisnalar arasında yer alan kullanıcılar da mevcut. Aldıkları geri dönüşlerle düzelteceklerinden şüphem yok tabii ki. Ama bununda önüne geçmeleri iyi olurdu aslında. Sonuçta kaç GB veri iniyor. Önemli bir durum.

Olaya bir de şöyle bakmayı denedim. "Acaba 1803 güncellemesi hatalı değilde, hatayla karşılaşan kullanıcıların bilgisayarı yeteri kadar temiz ve korsan durumundan dolayı mı böyle şeyler yaşadı?" Bilemiyoruz. Windows korsanın önüne geçmek için attığı adımlardan başka bir tanesi olabilir. Virüslerde mevcut. Detaya inersek çıkamayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…