Windows 10 1803 Pişmanlıktır

Sonradan Nvidia driver uyuşmazlığı nedeniyle 1709'a geri döndüm. Oturana kadar updateyi kapatacağım. Bir şeyi de düzgün yapsalar şaşardım zaten.
Aynen. Ben eskiden HP Pavilion g6 2302st kullanırken Windows 8.1 ilk çıktığı gün indirmiştim ve PC çökmüştü. Formatlayıp 8.0 kurdum. 6 ay sonra artık yeniden denedim ve düzgün çalıştı.
Önerim güncellemeler çıktıktan bir süre sonra yapmanız.

Windows 10 Pro ilk çıktığından bu yana kullanıyorum hiçbir güncellemesi sorun yaratmadı bile diyebilirim. Sadece geçen haftalarda Edge bazen Netflix'te yayını başlattığımda sorun çıkartıyordu. İlk başta AMD ekran kartı driver güncellemesinde changelog kısmını incelerken Netflix sorununun düzeltildiğine dair yazı okudum. Güncellemeden sonra hala aynı sorunu yaşıyordum. En sonunda Windows güncellemesiyle birlikte Edge sürüm atladı ve sorun düzeltildi. Bir haftadır sorun yaşamıyorum. Microsoft'ta kafa yapısı gerçekten değişiyor. Bir ara Linux için kanser gibi bir şeyler söylemişlerdi. Gördüğüm kadarıyla bu konuda da kafa yapısı değişmiş. İyi gidiyorlar.

Windows 10'dan 8.1'e geçiş yaptım. Sırf FPS düşüklüğünden dolayı. Windows 8.1'de de sürekli işlemciniz bu sürüm için yüksektir hatası veriyor. Bazen oyunlarda kitleniyor sistemi resetlemek zorunda kalıyorum.

Windows 10 1803 FPS dropları ve düşüş oluyor 1709 kurmayı düşünüyorum yorumlara göre. Ama şöyle bir olay var ilerde 1803 güncelleyipte performans düşüşü yaşarsam tekrar iso indirip kurmakta istemiyorum. Araftayım şuan

Güncellemeleri tamamen kapatabilirsiniz. En temiz yöntem bu olur. 1803 sürümünde çok şikayet var. 1709 daha sorunsuzdu. Bir deneyin derim.

Gençler şuanda tekrardan sıfır kurulum ile 1803 kurdum sorun yok. Ama Win update açık full güncelledim. Başta altda ağ kullanan uzantılar vardı devredışı bıraktım sorunsuz şuan.

1803'e bir iki gündür geçtim, şu anda sıkıntısız.

Oyunlarda performans kaybı yaşayanlar vardı. Halen devam ediyor mu bu sorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…