Windows 10 1803 Pişmanlıktır

Kurun temiz bir sürüm kurulu kalsın, güncelleme bekleyerek bu iş çözülmüyor. Ben şu an "Windows 18" örneği bir düzenleme kullanıyorum. Bulmak isterseniz şöyle bir arama yapın: "Ghost Windows 10 Version 1803 Autumn Final 2018 by Lehait" Güncellemeler manuelde geliyor, mağaza ve oyunları çalışıyor, çoğu metro uygulaması kurulmamış şekilde geliyor. Aradığım tüm özellikleri bu sürümde buldum şahsen.

Geçtiğimiz gün de yedek olsun diye Windows 17 adında bir sistem kurdum. Başta çok güldürdü bu sistem beni. Her zaman iki farklı Windows kullanıyorum birisi yedek kalıyor. Şimdiye kadar da tek sorun yaşadığım sürüm saf 1803 ve saf 1703 oldu. Güncelleme hatası yüzünden çok çektirdi. Güncelleme her hata verişinde boşta CPU kullanımı artıyor. Efsane bir şey... Eminim alttaki resim sizi de güldürecektir... :)
Screenshot_7_sansür.png

(Resimde yapımcının sitesi vardı son anda sansürledim.)

Ben bilgisayarımın başına anca perşembe gibi geçebilirim, o zaman bakacağım. Geri dönüşler olumlu olursa atarım güncellemeyi, yoksa kapatırım.

Windows logusundan sonra siyah ekran olayı, güncelleme yüzünden mi oldu acaba? PC açılmıyor artık. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sistem ayarlarından PC sıfırlama da olmuyor. Güvenli Mod bile açılmıyor. Açılsa bile hiçbir şeye tıklanmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı