Windows 10 1803 Pişmanlıktır

Düzeltilir oyunlarda anlık donma varsa gamedvr'yi kapat derim. Can sıkıcı bir durumdu.

Anladım teşekkür ederim, oyun testi hiç yapmadım 1 haftadır bugün de bir onunla ilgili sıkıntı var mı diye bakacağım .

Evet Nvidia ekran kartını devre dışı bırakınca anca düzeliyordu . Şu an onlardan çok kalmadı, bir dediğim durum var o kadar onu da inatla düzeltmiyorlar.

Nvidia kartini devre disi birakmakta cozum sayilmaz ki.. bilgisayari kullanmayalim hatta..

Ne zaman 1803 temiz kurulum yapıp güncellesem her seferinde mavi ekran hatasıyla,disk %100 olma sorunlarıyla karşılaşıyorum arayüz iyi hoşta çok sıkıntılı bir sürüm en son 2-3 hafta önce 1803 sürümündeyken şu anda 1709 sürümünü kullanıyorum sıkıntısız 1803 sürümünün üzerinde 1 yıl gibi bir süre geçtikten sonra güncelleyeceğim.

1709 kullanıyordum sorunlar var diye. 1709'da sürekli kitlenme sorunum vardı. 1803 fix güncellemesi gelince yüklemek istedim yükledim. Şu an kitlenme sorunum kalktı çok memnunum. Tavsiye temiz kurulum yapıp deneyin. Tek sorunum anakartım 60-98 derece arası ısı görüyor. Sensör mü bozuk anlamadım. Kronik arızalı gibi duruyor.

Son düzenleme:
1709 kullanıyordum sorunlar var diye. 1709'da sürekli kitlenme sorunum vardı. 1803 fix güncellemesi gelince yüklemek istedim yükledim. Şu an kitlenme sorunum kalktı çok memnunum. Tavsiye temiz kurulum yapıp deneyin.

Bilgisayarı yeni aldığım için sıfırdan kurmuştum zaten, sonra 1709' a döndüm. Denedim bir baktım o daha sorunlu tekrar 1803' e döndüm, 1709' daki anlık donma ve kilitlenmelerin bir çoğu kalktı sadece dediğim gibi bilgisayarı kapat veya yeniden başlat dediğim zaman fare falan 1 2 saniye donuyor. Sadece bu ve eski bilgisayarıma göre yavaş açılma durumu kaldı, sanırım o da bir sonraki güncelleştirmede düzelir artık 1709 da yaşadıklarıma nazaran hiç yoktan iyidir

Sizde benim gibi takıntılısınız biraz. Bu sıkıntıları bilerek görmek istemeseniz haberiniz bile olmayacak Zaten sürekli kapatma veya yeniden başlatma yapmıyorsunuzdur.

Bende tam tersi 1709 sürümünde %100 disk sorunu vardı 1803 sürümüne geçince düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…