Windows 10 1803 Pişmanlıktır

Ben format atmadan güncelledim şu an için problem yok. 1709'da da olmamıştı. Bende de problem çıkmasından endişe duyuyorum kesin birşey olacak hissediyorum Yazık bize ya. Haziranda 1803 altına destek de kesilecek..

Sıfır kurulum olarak bende kurdum güncellemeyi, 1709 sürümünde iken Fortnite 60 FPS'nin altına hiç düşmüyordu. Ama 1803 sürümünde hafif FPS düşüşleri başladı. Windows 10 anakartıma dijital lisans olarak tanımlı, yani her şey orijinal. Sürücülerin hepsi güncel, hepsini tek tek özenle kurdum. Keşke Microsoft sorunları tam olarak çözmeden final sürümünü çıkartmasa.

Son düzenleme:
Bende öyle bir durum olmadı. Bazı ikonlarda bulanıklık var ancak, bazıları hiç gözükmüyor bile.

Bendede öyle. Birde Windows 10 1803 güncellemesinden önce BF1 de 120-150 arası fps alırken güncellemeden sonra fps drop yaşamaya başladım.
PUBG oynuyor musunuz? Eğer oynuyorsanız orada da FPS düşüşleri yaşadınız mı?

PUBG'de drop olmuyor internette surf yaparken yazı yazarken drop oluyor.

çok güzel diyorsun da güncellemeyi yaptım mikrofonum çalışmadı hiç bir uygulamada. mikrofonda mı korsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…