Valla ben daha yüklerken bile hata ile karşılaştım sanırım. Acaba everen beni korumaya mı çalışıyor yüklemeyeyim diye? [emoji38]
Bende bu uygulamalar da sürücülerde mevcut değil ki zaten. Kaldır deyince haliyle kaldırılamadı diyor ve benden kaldırmamı istiyor. Ne yapabilirim ki?
1709 deneyin hocam. 1803 içinde bir süre beklemeniz faydalı olacaktır. Tabii 1803 şuan tamamlandı sanırım. Ilerleyen saat ve günlerde sorun yaşatmıyorsa kullanmaya devam edin elbet. Ama iyileştirme geldikten sonra temiz bir kurulum için vakit ayırın.
Evimdeki 3 bilgisayarıda 1083 sürümüne güncelledim ve sadece 1 bilgisayarda sıkıntı yaşadım. Sıkıntı yaşamadığım bilgisayarların birisi 10 birisi de 6 yaşında. Sıkıntı yaşadığım yeni bilgisayarım ise 'Bad system config info' hatası verdi. Bios ayarlarından sorunu çözdüm. Güncelleme denetlemeleri dışında başka bir hataya henüz denk gelmedim.
Ben de 3 gün önce güncelledim ve performans artışı oldu gibi geldi. Ayrıca görünümü çok tatlı olmuş arayüzün. Education sürümünü kullanıyorum ve sistem bana şuan daha stabil geliyor. Ekran geçişleri daha yumuşak ve bana Mac'i hatırlattı açıkcası. Kısacası bence başarılı bir update.
Valla sorunun ekran görüntüsünü attım işte. İşin içinden çıkabilen varsa bir baksın ama yine de risk yani.
Mesela ben 1709 mu neydi yükselttim hala bilgisayar açıldıktan sonra bir kez ses simgesine tıklayıp sorun gider yapmam gerekir genelde. Çalışmasına rağmen üstünde çarpı işareti oluyor kırmızıyla.
İlk başlarda görüntü sürücüsü ile ilgili hata vermişti mesela sonra geçti.