Windows 10 1803 Pişmanlıktır

1709 deneyin hocam. 1803 içinde bir süre beklemeniz faydalı olacaktır. Tabii 1803 şuan tamamlandı sanırım. Ilerleyen saat ve günlerde sorun yaşatmıyorsa kullanmaya devam edin elbet. Ama iyileştirme geldikten sonra temiz bir kurulum için vakit ayırın.
 
Bende hicbir sorun yok hatta C diski %98 dolu olduğu halde pc çok hızlı windows old dosyalarını falanda hiç silmedim.
 
Temiz kurulum yapıp yaşadığım sorunların üstesinden geldim. Sorun yaşayan kullanıcılar temiz kurulup yapıp deneyebilirler.
 
Evimdeki 3 bilgisayarıda 1083 sürümüne güncelledim ve sadece 1 bilgisayarda sıkıntı yaşadım. Sıkıntı yaşamadığım bilgisayarların birisi 10 birisi de 6 yaşında. Sıkıntı yaşadığım yeni bilgisayarım ise 'Bad system config info' hatası verdi. Bios ayarlarından sorunu çözdüm. Güncelleme denetlemeleri dışında başka bir hataya henüz denk gelmedim.
 
Ben de 3 gün önce güncelledim ve performans artışı oldu gibi geldi. Ayrıca görünümü çok tatlı olmuş arayüzün. Education sürümünü kullanıyorum ve sistem bana şuan daha stabil geliyor. Ekran geçişleri daha yumuşak ve bana Mac'i hatırlattı açıkcası. Kısacası bence başarılı bir update.
 
Valla sorunun ekran görüntüsünü attım işte. İşin içinden çıkabilen varsa bir baksın ama yine de risk yani.
Mesela ben 1709 mu neydi yükselttim hala bilgisayar açıldıktan sonra bir kez ses simgesine tıklayıp sorun gider yapmam gerekir genelde. Çalışmasına rağmen üstünde çarpı işareti oluyor kırmızıyla.
İlk başlarda görüntü sürücüsü ile ilgili hata vermişti mesela sonra geçti.
 
Kısacası bu başlık tarafımdan ve aynı problemi yaşayanlar için dile getirildi ve hala pişmanlık olarak görmekteyiz. Windows 10 1803 pişmanlıktır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…