Windows 10 1803 Pişmanlıktır

Sıfır kurulum olarak bende kurdum güncellemeyi, 1709 sürümünde iken Fortnite 60 FPS'nin altına hiç düşmüyordu. Ama 1803 sürümünde hafif FPS düşüşleri başladı. Windows 10 anakartıma dijital lisans olarak tanımlı, yani her şey orijinal. Sürücülerin hepsi güncel, hepsini tek tek özenle kurdum. Keşke Microsoft sorunları tam olarak çözmeden final sürümünü çıkartmasa. :)

Son düzenleme:
Bende öyle bir durum olmadı. Bazı ikonlarda bulanıklık var ancak, bazıları hiç gözükmüyor bile.

Olaya bir de şöyle bakmayı denedim. "Acaba 1803 güncellemesi hatalı değilde, hatayla karşılaşan kullanıcıların bilgisayarı yeteri kadar temiz ve korsan durumundan dolayı mı böyle şeyler yaşadı?" Bilemiyoruz. Windows korsanın önüne geçmek için attığı adımlardan başka bir tanesi olabilir. Virüslerde mevcut. Detaya inersek çıkamayacağız. :)
çok güzel diyorsun da güncellemeyi yaptım mikrofonum çalışmadı hiç bir uygulamada. mikrofonda mı korsan :D :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı