CratoSoldier
Kilopat
Hatalar mutlak korsan durumundan dolayı yaşanıyor demedim hocamçok güzel diyorsun da güncellemeyi yaptım mikrofonum çalışmadı hiç bir uygulamada. mikrofonda mı korsan![]()
Hatalar mutlak korsan durumundan dolayı yaşanıyor demedim hocamçok güzel diyorsun da güncellemeyi yaptım mikrofonum çalışmadı hiç bir uygulamada. mikrofonda mı korsan![]()
Aynı sorun bende de vardı buradan izin verip yeniden başlat düzeliyor.çok güzel diyorsun da güncellemeyi yaptım mikrofonum çalışmadı hiç bir uygulamada. mikrofonda mı korsan![]()
aynen biliyorum böyle yapılması gerektiğini düzelttim dostum teşekkürlerAynı sorun bende de vardı buradan izin verip yeniden başlat düzeliyor.Eki Görüntüle 295812
Ben de dediğiniz gibi yaptım ama bunun windows kendisi bile kabul etmişken sizin aksini söylemeniz biraz saçma geliyor yeterince sorunlu şuan.Temiz kurulum yapmamama rağmen hiçbir sıkıntı yaşamadım. Driverleri de baştan kurmadım. 1803 sürümünde biraz daha hızlandı gibi geçişler animasyonlar. 1803 pişmanlık değildir.
Güncelleme alırken hata vermesi size bir işaret. En yakın yerden döndünüz umarım.Valla ben daha yüklerken bile hata ile karşılaştım sanırım. Acaba everen beni korumaya mı çalışıyor yüklemeyeyim diye? [emoji38]
Bende bu uygulamalar da sürücülerde mevcut değil ki zaten. Kaldır deyince haliyle kaldırılamadı diyor ve benden kaldırmamı istiyor. Ne yapabilirim ki?
Güncelleme alırken hata vermesi size bir işaret. En yakın yerden döndünüz umarım.Valla ben daha yüklerken bile hata ile karşılaştım sanırım. Acaba everen beni korumaya mı çalışıyor yüklemeyeyim diye? [emoji38]
Bende bu uygulamalar da sürücülerde mevcut değil ki zaten. Kaldır deyince haliyle kaldırılamadı diyor ve benden kaldırmamı istiyor. Ne yapabilirim ki?Temiz bir kurulum öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.