Windows 10 1803 Pişmanlıktır

Skip Ahead Insider kullanıcısıyım. 1803'ün Build 17661 sürümünden ses veriyorum, bende işler gayet yolunda. Sizin makinelerinizle ilgili problem mevcutsa Microsoft ne yapsın?

1803 sürümleri hatalı falan değil gayet stabil bir şekilde çalışıyorlar.

Dipnot: Skip Ahead hiç test edilmeden sunulan tüm deneysel özellikleri içerisinde barındıran Windows Insider sürümüdür. Her an bilgisayarınızın çökmesi olası bir durum ve günlük kullanım için uygun olmadığı her defasında Microsoft tarafından belirtilir. Ama ben 2. nesil i3 olan dizüstü bilgisayarda günlük kullanım amaçlı kullanıyorum, o da ayrı bir konu.

Skip Ahead Insider kullanıcısıyım. 1803'ün Build 17661 sürümünden ses veriyorum, bende işler gayet yolunda. Sizin makinelerinizle ilgili problem mevcutsa Microsoft ne yapsın?

1803 sürümleri hatalı falan değil gayet stabil bir şekilde çalışıyorlar.

Dipnot: Skip Ahead hiç test edilmeden sunulan tüm deneysel özellikleri içerisinde barındıran Windows Insider sürümüdür. Her an bilgisayarınızın çökmesi olası bir durum ve günlük kullanım için uygun olmadığı her defasında Microsoft tarafından belirtilir. Ama ben 2. nesil i3 olan dizüstü bilgisayarda günlük kullanım amaçlı kullanıyorum, o da ayrı bir konu.

Hocam yukarıda sorunlarımı belirttim. Bilgisayarımı hep güncel kullanırım ama 1803’den sonra başka bir güncelleme daha geldi yeniden başlatmamı isteyip bilgisayar açılmamaya başladı bunların sebebi sizce nedir?

Hocam yukarıda sorunlarımı belirttim. Bilgisayarımı hep güncel kullanırım ama 1803’den sonra başka bir güncelleme daha geldi yeniden başlatmamı isteyip bilgisayar açılmamaya başladı bunların sebebi sizce nedir?

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Yeniden başlatmadan sonra windows açılmıyor. Sıfır kurulum yaptım windows açıldıktan sonra, yeniden başlatma yapınca tekrar windows açılmıyor.

Kullandığınız yazılımların çakışması olabilir veya indirilen güncellemenin hatalı inmiş/karşı sunucuya hatalı yüklenmiş olması olabilir. Bildiğiniz üzere W10 standart kullanıcıları Update merkezi olarak görüp güncellemeyi indirmiş olan kişilerden de o güncellemeyi çekiyor.

Kullandığınız yazılımların çakışması olabilir veya indirilen güncellemenin hatalı inmiş/karşı sunucuya hatalı yüklenmiş olması olabilir. Bildiğiniz üzere W10 standart kullanıcıları Update merkezi olarak görüp güncellemeyi indirmiş olan kişilerden de o güncellemeyi çekiyor.

Şu an bir şekilde 1709’a geçebildim ne yapmamı önerirsiniz?

Şu an bir şekilde 1709’a geçebildim ne yapmamı önerirsiniz?
Öncelikle tüm sürücülerini ve programlarını en son sürüme güncellemeni, gereksiz kullanmadığım tüm programları sisteminden kaldırmanı ve varsa sonradan kurduğun antivirüs programının 1803 ile uyumlu olup olmadığını araştır. Yine de şuanlık işini sağlama almak istiyorsan güncellemeleri ayarlardan 30 günlüğüne erteleyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı