Windows 10 1803 Pişmanlıktır

Sayfaları okumadım ama geçen bazı kişilerde sistemsel sorunlar mevcut görülüyor. Diğer build güncellemelerinde dediğim gibi SP değerinde sürümler çıktığında hemen geçmeyin. Birkaç build güncellemesi alsınlar geçersiniz.
İlk sayfadaydı heralde MS'nin denemeden kontrol etmeden yayınladığı söylenmiş. Böyle bir durum söz konusu değildir.
İnsider sürümleri önizleme ve teknik incelemeler için çıkıyor kullanıcı ve MS ekibi tarafından geri bildirimlerle sorunlar çözülüp istikrar kazandığında belirgin bir sorun görülmez ise yayına sürülüyor aşamalardan sonra. Bundan sonrası her programda olduğu gibi Dünyaya yayınlayıp kullanıcı geri bildirimleri ile hatalar düzeltilip güncelleme yayınlanıyor.
Kısaca güncellemeleri takipte kalın :) (Donanımsal güncellemeler dahil).
 
Öncelikle tüm sürücülerini ve programlarını en son sürüme güncellemeni, gereksiz kullanmadığım tüm programları sisteminden kaldırmanı ve varsa sonradan kurduğun antivirüs programının 1803 ile uyumlu olup olmadığını araştır. Yine de şuanlık işini sağlama almak istiyorsan güncellemeleri ayarlardan 30 günlüğüne erteleyebilirsin.

Sıfır kullanım ile geçtim. Sadece deneme amaçlı 1803 sürümünü kurduktan sonra, windowsu yeniden başlattım. Herhangi bir program yüklü değil, tekrar aynı sorun. Windows açılmıyor.
 
Fark biraz var fakat ben de sorun yaşayanlar arasında bulunuyorum.:D Sorun ekran titremesi nvdia driver'ı güncel fakat intel güncel değilmiş. Fakat onu güncellemek isterken de hata aldım neler oluyor anlamış değilim.
Ayrıca bir şey daha ekliyeyim mikrofon da çalışmıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır kullanım ile geçtim. Sadece deneme amaçlı 1803 sürümünü kurduktan sonra, windowsu yeniden başlattım. Herhangi bir program yüklü değil, tekrar aynı sorun. Windows açılmıyor.
Mavi ekran hatası mı veriyor yoksa komple kitlenip kalıyor mu?
 
Temiz kurulum yaptım, OEM lisans kullandım her şey iyi güzel sorun yok, tek sorun var oda açtığım pencereleri kapatırken bir süreliğine ekranda gölge olarak kalıp sonra kapanması.
 
Temiz kurulum yaptım, OEM lisans kullandım her şey iyi güzel sorun yok, tek sorun var oda açtığım pencereleri kapatırken bir süreliğine ekranda gölge olarak kalıp sonra kapanması.

O bende nvidia harici grafik kartı olan laptopta oluyor AMD'de yoktu. Sonra harici GPU'yu devre dışı bıraktım sinir bozucu oluyordu.
 
Evimdeki 3 bilgisayarıda 1083 sürümüne güncelledim ve sadece 1 bilgisayarda sıkıntı yaşadım. Sıkıntı yaşamadığım bilgisayarların birisi 10 birisi de 6 yaşında. Sıkıntı yaşadığım yeni bilgisayarım ise 'Bad system config info' hatası verdi. Bios ayarlarından sorunu çözdüm. Güncelleme denetlemeleri dışında başka bir hataya henüz denk gelmedim.
Hocam nasıl çözdünüz bios ayarlarından lütfen yardım eder misiniz? 6. formatımı attım c deki verilerimi silmek zorunda kalıyorum sürekli bıktım düzelene kadar beklenecek bir şey değil bir yardımcı olun lütfen. (restart attığımda kafasına göre 3. veya 4 5. restartımda mavi ekran veriyor bad system config vs.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı