Murat Gamsız: "My Documents" vs... başka diskte durur. Onların dosyalarını silmiş.
Zaten benchmark paylaşımı nedeniyle forum kurallarına uymayarak mesaj yazmak zorunda kalıyorum. Gene kestiler cezayı haklı olarak.
Anlamayan tekrar videoyu açsın, ne diyor ona baksın. Peki ben ne demişim:
Windows kurulumu farklı diskteki dosyaları da siliyor biliyorum. Bu bilgi yanlış değil.
Bunu demişim. Yani kurulum yapılmadan önce mekanik diski çıkarmak ya da BIOS'dan deaktif ederek kurulum yapmak fikri yanlış değil. Ayrıca farklı diskteki veriler tehlikede. Nasıl kuruyorsanız Windows'u öyle kurun, ya da ne kuruyorsanız onu kurun. Amacım doğru bildiğim ne ise onu vermek. Amacımın bu olmadığını düşünen kullanıcı detayına bakıp nerelere ne yazmışım bakabilir.
Zaten Microsoft sorunlu sürümü geri çekmişti. Sadece bir süre yayında kaldı. O nedenle de sınırlı kullanıcı etkilendi bu durumdan. Microsoft çok büyük kusurlu iş yaptı. Zaten TechnoPat sitesi de bununula ilgili gerekenleri söyledi. Burdaki yönetici kişilerin ve TechnoPat gurubunun "Sosyal" ile amacı insanların bilgisini arttırmak. Ben de hem arttırıyorum bilgilerimi, bendeki birikim ne ise ona göre de paylaşıyorum.
Ben artık gündüz girmiyorum bu siteye... O kadar yanlış bilgilerle dolu yazılar var. Onlar yanlış diye işaretlenmiyor, ben insanları uyarayım diye yazı yazıyorum, insanları uyarıyorum, millet bana laf yetiştiriyor. Bir süreliğine bye... Gece açar donanım sorunu olan arkadaşlara bakarım. Recep Bey ya da yöneticilerden biri yazmadıysa birşey ona yanıt veririm.