Windows 10 1809'da Son Durum Ne?

Dosya silme olmadı umarım olmazda, şuana kadar sıkıntı yaşamadım. Tabi güncellemenin geri çekilmesi sorun olduğunun açık bir göstergesi.
 
Deneme amaçlı bu hafta sonu 8.1'den Wndows 10 1809'a geçtim. Bildirimleri göremiyordum. 8.1'e nazaran FPS düşüşlerim de oldu. Şimdilik geri dönüyorum 8.1'e.
 
Bazı oyunlarda yaşadığım takılmalar azaldı.
Boştaki RAM kullanımı azaldı.
Koyu tema gerçekten iyi olmuş.
Opera tarayıcım gayette iyi çalışıyor, son güncellemeyi yapın.
Telefon ile bilgisayarı senkronize ettim. Önemli SMS'lerime daha hızlı ve rahat cevap veriyorum.

1809 adamdır.
(?) Güncel zaten. (Tek sorun Opera olsa keşke)
Ekran Alıntısı.PNG
 
Geçmeyi düşündüğüm, işlerimi kolaylaştıracak bir güncelleme olduğu doğrudur. Ama gelgelelim benim gibi gizliliği hat safada tutan birisi için çok riskli bir güncelleme. 1803 ile yola devam...

Windows 10 iyice cıvıtmaya başladı. Her güncellemede mavi ekran sorunlarım yeniden başlıyor temiz kuruluma mecbur kalıyorum. Yine aynı sorunlar başlamasın diye Windows Update'i kapatmam gerekiyor 1809 için henüz böyle bir imkan mevcut değildir. Biz kapatıyoruz bizim yaptığımız ayarın önüne geçiyor Microsoft... Böyle İŞLETİM sistemi olmaz. :)
 
Arkadaşlar yarın, ya da 10 ekim günü bir güncelleme daha gelecekti, o güncelleme de bununla birlikte iptal mi oldu? Belki onla düzelirdi..
 
Tek sorunum bildirimlerin görünmemesi.Eski sürüme geçmeden nasıl çözebileceğimi bir türlü bulamadım. Eğer bu sorun devam ederse mecbur eski sürüme döneceğim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı