Windows 10 1903 güncellemesinden sonra sistem sürekli donuyor

Daha fazla  
Arkadaşlar 3 saat önce bilgisayarımı 1903 sürüme güncelledim. 2 saatte 2 defa dondu, daha sonraki 1 saatte 3 defa dondu. YouTube'den video izlerken bir anda donuyor, kapatıyorum, açıyorum, 15-20 dk sonra bir daha donuyor. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
1903 sıkıntılı bir sürüm zaten. Bana göre en stabil olan Windows 10 1709 (Wİndows Defender ve Windows Update kapatıldığında).

Son düzenleme:
Ne yapmam gerek?
İnternetten istediğin sürümün iso dosyasını bul. Rufus ile USB'ye yazdır. (Technopat.net'te nasıl yapacağınla ilgili video mevcut.) Sonra kurulumunu yap. Lisanlıysa kurduktan sonra Microsoft hesabınla giriş yaptıktan sonra lisans gelir diye tahmin ediyorum. Gelmezse kodunu girersin.

İnternetten istediğin sürümün iso dosyasını bul. Rufus ile USB'ye yazdır. (Technopat.net'te nasıl yapacağınla ilgili video mevcut.) Sonra kurulumunu yap. Lisanlıysa kurduktan sonra Microsoft hesabınla giriş yaptıktan sonra lisans gelir diye tahmin ediyorum. Gelmezse kodunu girersin.
Hocam bilgisayar iyice açılmaz oldu mavi ekrana düştü onarmaya çalışıyorum sıfırla diyorum onu bile yapamıyor o yüzden yarın sabah sıfırdan kurulum yapcam Herkese yardımı için teşekkürler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı