Çözüldü Windows 10 1903 Kurduktan Sonra Ne Yapılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

can22

Hectopat
Win 10 1903 Sürümüne temiz kurulumla geçiş yaptım. Bundan sonra Ekran Kartlarını DDU ile kaldırıp tekrar mı yüklemeliyim veya başka bişey yapmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
  • DDU ile ekran kartını temiz bir kurulum yapın.
  • BIOS sürümünüzü güncelleyin.
  • Chipset driverini güncelleyin.
  • Gerisini Windows Update'ye bırakabilirsin.
  • Kullanacağın programalar var ise onları kurabilirsin(Steam, Codec, Winrar gibi).
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
  • Kullanacağın programalar var ise onları kurabilirsin(Steam, Codec, Winrar gibi).
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Dediklerinizin hepsini yaptım bir tek şu DDU'yu yapmadım, onu da yapacağım Yardımın için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı