OK, bu durumda çözüldü olarak işaretlememiz mümkün değil. Keşke biraz bekleseydiniz, gerekirse bağlanıp çözerdik. Sorunlar karşısında bu kadar çabuk pes etmeyin...
Windows 10 2004'den kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. 1909'a döner dönmez sorun çözüldü çünkü. Ayriyeten bir şey farkettim, 1909 sürümünde masaüstünü görünce en başta biraz karanlık oluyor, 1 saniye kadar sonra ekran parlamaya başlıyor. 2004'de bunu göremedim. Galiba 2004 için bu sorunu düzeltmelerini bekleyeceğim.OK, bu durumda çözüldü olarak işaretlememiz mümkün değil. Keşke biraz bekleseydiniz, gerekirse bağlanıp çözerdik. Sorunlar karşısında bu kadar çabuk pes etmeyin...
Monitörüm HDR desteklemiyor, bu yüzden HDR'yi açmam imkansız. Ayriyeten tüm güncelleştirmeleri de yaptım fakat sorun hala aynıydı. DDU ile ekran kartı sürücüsüne temiz kurulum da yaptım.Yahu tamam, sorun 2004 kaynaklı da bütün ayarları kurcalamadık. Belki HDR ayarı açıktı, belki bir sürücüde sorun vardı. Belki bir yazılım buna sebep oluyordu.
Kaldı ki 2004'e geçtikten sonra bütün güncelleştirmeleri yaptınız mı? O da var.
İşten döndüğüm zaman bakabilirim, bunun için bir rehber vs. var mı acaba?Bu durumda kullandığınız ekran kartının panelinde renk ayarları var, onlara da bakabilirdik.
DDU ile kaldırıp tekrardan kurdum.Gereksiz dosyaları sildiniz mi? 2004 sonrası çok fazla gereksiz dosya oluşuyor. Bu yüzden sürücü çakışması olmuş olabilir belki.
Ekran kartı sürücülerini demiyorum. C diskinde, özelliklere bastığınızda diski temizle seçeneği vardır. Oradan gereksiz dosyaları sildiniz mı?DDU ile kaldırıp tekrardan kurdum.
Dediğiniz seçeneği yapmadım/kullanmadım. Eve dönünce yapıp sonucu buraya yazarım.Ekran kartı sürücülerini demiyorum. C diskinde, özelliklere bastığınızda diski temizle seçeneği vardır. Oradan gereksiz dosyaları sildiniz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.