Windows 10 2025'te silinmeli mi?

Anlıyorum hocam.

Pekiya FPS gibi bir düşüş olur mu?

Ben geçtigimde FPS artışı olmuştu ama sorunlarda oluyordu mesela SSD sorunu Chrome'de siyah ekran oluyordu bazen.

Windows 11 maalesef çok da olmuş bir işletim sistemi değil. Çok fazla bugla çıktı, zamanla fixlensense de ben hala sıcak bakmıyorum. 2025 yılında w10 güncelleme desteği almayacak ama Windows bu konuda geri adım atacaktır. 2025 yılında w10 %90 kullanım oranına çıkamaz. Minimum %30 hala w10 kullanır

Yanılırsam da kesinlikle w11'e geçilmeli. Güvenlik güncellemesi almayan bir işletim sistemi kullanmak çok absürt. Verileriniz, bilgileriniz alınmaya çok müsait. Kesinlikle bu riske değmez

Windows 11 maalesef çok da olmuş bir işletim sistemi değil. Çok fazla bugla çıktı, zamanla fixlensense de ben hala sıcak bakmıyorum. 2025 yılında Windows 10 güncelleme desteği almayacak ama Windows bu konuda geri adım atacaktır. 2025 yılında Windows 10 %90 kullanım oranına çıkamaz. Minimum %30 hala Windows 10 kullanır.

Yanılırsam da kesinlikle W11'e geçilmeli. Güvenlik güncellemesi almayan bir işletim sistemi kullanmak çok absürt. Verileriniz, bilgileriniz alınmaya çok müsait. Kesinlikle bu riske değmez.

Bence de hocam virüs yemek daha kolay olur.

11 şu an sorunsuz çalışıyor hocam herhangi bir sorun göremiyorum ben. Animasyonlar vs. hepsi düzeldi gayet akıcı bir biçimde çalışıyor.
Sanırım windows 8.1 ile aynı kaderi paylaşıyorlar. 8.1 de baya stabildi ama kimse geçmek istemedi. Sonuç olarak Windows 7 kullanıldı, sonra Windows 10'a geçildi. Bu süreçte Microsoft w10 güncelleme desteğini uzatıp w11'e de biraz görsel değişiklik yapıp w12'yi tanıtabilir. Çoğu insan w11'e hala çok uzak. Ne Windows 7'de ne de windows 10'da bu kadar mesafeli olunduğunu hatırlamıyorum

Onlar pek sorun olmaz gibi bence.

Muhtelemen i5 6 nesil istiyor Windows 11 bende de i5 8 nesil var sizce hocam.

11-12 ci nesil ideal olabilir onu önermem pek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı