Windows 10 22H2 Güncellemesi Ne Sunuyor?

Benim elimdeki cihazlar 2016'dan önce çıkmış cihazlar, birinde lisanslı 8.1 var. Fakat 5300u sistemim olsa 2021 ltsc denerdim öncelikle. Senin ram alman lazım. Ayrıca lisans sorunu var, satın alsan yok galiba.
Ben kırabiliyorum programsız. Bir yöntem keşfettim kendi başıma. Daha yeni kurdum ve eski Edge'i gördüm. Çok güzeldi. Şimdi modifiye edeceğim. Şu an Ram kullanımı 1.1 GB boşta.

@Leon Dayı hocam güncelleme küçük olacak demiştim size. İlk günden beri.

Windows 10'un da yavaştan güncelleme desteğini azaltmaya ve küçük güncelleme olarak getirmeye başlamışlar haklısınız. Vay be Windows 7 ve Windows 10 ne kadar güzeldi. Şimdi öylece kaldık çok iyi sistemimiz de yok. 2025'i hiç güzel beklemiyorum.

18 ay daha kalmış Technopat makalesinde öyle yazıyor 10 Pro için güncelleme sona ercekmiş Windows 11 de 4 GB RAM kullanıyor hiç de stabil değil bence.
Ben de bunu görünce şok oldum PC atıl durumdayken %18 civarı RAM harcıyor. Toplamda 32 GB ram var. Arkada bir tek Steam açık. Chrome kapalı bile olsa RAM harcıyor. Windows 11’e ciddi bir optimize lazım cidden. Yoksa bu durumda 16 gb RAM PC’ler bile zorlanacak Win 11’e geçerken.

Ben de bunu görünce şok oldum PC atıl durumdayken %18 civarı RAM harcıyor. Toplamda 32 GB ram var. Arkada bir tek Steam açık. Chrome kapalı bile olsa RAM harcıyor. Windows 11’e ciddi bir optimize lazım cidden. Yoksa bu durumda 16 gb RAM PC’ler bile zorlanacak Win 11’e geçerken.
Bende 4 gb ram chrome açıkken %60 civarı felan oluyor

32 e yükseltmek şart oldu artı 2 tb ssd

Büyük İstimalle Windows 10'a özellik güncellemesi getirmeyecekler 23H2 falan güvenlik güncellemesi gibi olacak (21H1, 21H2 gibi). Windows 10'a getirmeyip Windows 11 üzerine çalışacaklar bence.

Ben de bunu görünce şok oldum PC atıl durumdayken %18 civarı RAM harcıyor. Toplamda 32 GB RAM var. Arkada bir tek Steam açık. Chrome kapalı bile olsa RAM harcıyor. Windows 11'e ciddi bir optimize lazım cidden. Yoksa bu durumda 16 GB RAM PC'ler bile zorlanacak Windows 11'e geçerken.

Kardeş Chrome kapalı olsa bile çalışıyor Edge'de sen kapatman lazım ayarlardan Windows 10'la aynı RAM'i yiyor 12 GB ile kurmuştum Windows 11'i.

Onun ayarı var. Başlangıçta çalıştırma ayarı. Ayarlardan Sisteme gel ve ne görüyorsan kapat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı