Windows 10 açılışta 2 tane kullanıcı gözükmesi

WinciXP

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma 4-5 saat önce uefi win 10 kurdum. Bilgisayarda hesaplarda 1 tane var ama win 10 acılırken 2 hesap gosteriyor. Şifreyi kaldırdıgım halde sifre istiyor.

Teşekkürler arkadaslar ben bu sorunu bilgisayarda yerel hesap acarak çozdum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim başımda olan bir sorun var. Ben Windows 10 İnsider Prewier kullanıcı ve geliştirici siyim , windows a geri bildirim attım ama cevap gelmedi. Sorunum bilgisayar açılıyor tam masaüstü gelecekken 2 hesap çıkıyor biri yerel diğeri de benim mevcut olan msn entegreli oturumum. Diğerini kullanıcı denetimi olsun, netplwiz olsun oturum açma seçenekleri olsun her yeri kurcaladım ve diğerini silmeyi bulamadım. Lütfen bilgi sahibi biri cevap verirse sevinirim.

Arkadaşlar benim başımda olan bir sorun var. Ben Windows 10 İnsider Prewier kullanıcı ve geliştirici siyim , windows a geri bildirim attım ama cevap gelmedi. Sorunum bilgisayar açılıyor tam masaüstü gelecekken 2 hesap çıkıyor biri yerel diğeri de benim mevcut olan msn entegreli oturumum. Diğerini kullanıcı denetimi olsun, netplwiz olsun oturum açma seçenekleri olsun her yeri kurcaladım ve diğerini silmeyi bulamadım. Lütfen bilgi sahibi biri cevap verirse sevinirim.
Bende de aynı sıkıntı var bulabildin mi cözümünü?

bilgisayarında hangi virüs programını kullanıyorsunuz ? eğer eset smart security ise örneğin eset kendi sahte hesap açıyor bilgi hırsızlığını engellemek adına. ben sorunu daha doğrusu durumu esetin sitesinde kendi bilgisayar profilime bakarak anlamıştım.

iyi günler konuyu hortatıyorum sanırım , defaultuser0 adında bir kullanıcı hesabı var ben oluşturmadan kendisi oldu haliyle şifresinide bilmiyorum , silinmiyorda , usb takıp format atmak istediimde defaultuser0 adlı kullanıcı için şifre girmemi istiyor , yardımcı olursanız sevinirim (win10pro orjinal)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı