Bende de aynı sıkıntı var bulabildin mi cözümünü?Arkadaşlar benim başımda olan bir sorun var. Ben Windows 10 İnsider Prewier kullanıcı ve geliştirici siyim , windows a geri bildirim attım ama cevap gelmedi. Sorunum bilgisayar açılıyor tam masaüstü gelecekken 2 hesap çıkıyor biri yerel diğeri de benim mevcut olan msn entegreli oturumum. Diğerini kullanıcı denetimi olsun, netplwiz olsun oturum açma seçenekleri olsun her yeri kurcaladım ve diğerini silmeyi bulamadım. Lütfen bilgi sahibi biri cevap verirse sevinirim.
bilgisayarında hangi virüs programını kullanıyorsunuz ? eğer eset smart security ise örneğin eset kendi sahte hesap açıyor bilgi hırsızlığını engellemek adına. ben sorunu daha doğrusu durumu esetin sitesinde kendi bilgisayar profilime bakarak anlamıştım.Arkadaşlar benim başımda olan bir sorun var. Ben Windows 10 İnsider Prewier kullanıcı ve geliştirici siyim , windows a geri bildirim attım ama cevap gelmedi. Sorunum bilgisayar açılıyor tam masaüstü gelecekken 2 hesap çıkıyor biri yerel diğeri de benim mevcut olan msn entegreli oturumum. Diğerini kullanıcı denetimi olsun, netplwiz olsun oturum açma seçenekleri olsun her yeri kurcaladım ve diğerini silmeyi bulamadım. Lütfen bilgi sahibi biri cevap verirse sevinirim.
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama dediğiniz gibi yaptım oldu. Teşekkür ederim.Hocam dediğin olay şifreyi kaldırmaya çalıştığımda başıma geldi. Aynı yaptığım işlemin tersini uygulayarak tekrar şifreyi açtım ve sorun çözüldü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.