Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 20 Temmuz 2018 #1 Merhaba Windows 10 Pro işletim sisteminde parolayı kaldırırken yanlışlıkla kendime yeni bir bela edindim. Fotoğraftaki gibi 2 hesap gözüküyor. Ben tamamen şifreyi kaldırmak istiyorum. İyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2019
Merhaba Windows 10 Pro işletim sisteminde parolayı kaldırırken yanlışlıkla kendime yeni bir bela edindim. Fotoğraftaki gibi 2 hesap gözüküyor. Ben tamamen şifreyi kaldırmak istiyorum. İyi günler.
S sthtoremember Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 334 Çözümler 2 20 Temmuz 2018 #2 Arama yerine netplwiz yazıp açın. Orada 'kullanıcı bir ad ve parola girmelidir' seçeneğinin tikini kaldırıp tamamlayın.
Arama yerine netplwiz yazıp açın. Orada 'kullanıcı bir ad ve parola girmelidir' seçeneğinin tikini kaldırıp tamamlayın.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 20 Temmuz 2018 #3 sthtoremember dedi: Arama yerine netplwiz yazıp açın. Orada 'kullanıcı bir ad ve parola girmelidir' seçeneğinin tikini kaldırıp tamamlayın. Genişletmek için tıkla... Zaten ondan sonra oldu tüm olaylar.
sthtoremember dedi: Arama yerine netplwiz yazıp açın. Orada 'kullanıcı bir ad ve parola girmelidir' seçeneğinin tikini kaldırıp tamamlayın. Genişletmek için tıkla... Zaten ondan sonra oldu tüm olaylar.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Mart 2019 #4 Ella Freya dedi: Zaten ondan sonra oldu tüm olaylar. Genişletmek için tıkla... Yok, ondan sonra olmadı. Siz orada devre dışı olan Admin hesabını devreye sokunca oldu. Devre dışı bırakın.
Ella Freya dedi: Zaten ondan sonra oldu tüm olaylar. Genişletmek için tıkla... Yok, ondan sonra olmadı. Siz orada devre dışı olan Admin hesabını devreye sokunca oldu. Devre dışı bırakın.